Dule Sebeški 958 Napisano Octobar 7, 2011 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan najbolji motor na svetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Octobar 8, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Evo gvozdja mog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violet Tattoo 0 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan This is mine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan This is mine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violet Tattoo 0 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Octobar 9, 2011 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Yamaha TDR 125... Sledece godine bi trebalo nesto jace da uzmem. Nadam se dobrom druzenju. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorgelorenzo 0 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: GSX R K6 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovog mog koji je mnogo bezobrazan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cene 46 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ljubljana-Šentvid Motocikl: KTM990adv Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo posle dvije3 godine pauze, nova makina pred kucu bandit 1200 uljara stara dobra, stage 1 jets , yoshimura kn filteri, nasvirana i bez tackice i greske jedne jedine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasabike 7 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Piaggio Vespa PX 200, Suzuki Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Small Burgman !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Octobar 23, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nasa prva zajednicka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 24, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Idemo redom za zajebavanciju stari ljubimac novi ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 3, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan :hej: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1262 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan suzana je otisla koddrugog da je jase u divljini a ja sam za nju dobio zephyra sad je u toplom da se sredi za sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 30, 2011 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Moja DT.... Evo link slideshow-a jer moj net slike na forumu sporo ucitava.. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/5S/vSqjO_webplayer.php?id=102011132251.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Moja DT.... Evo link slideshow-a jer moj net slike na forumu sporo ucitava.. http://img708.images...02011132251.jpg Kolika tablica ko lopata za sneg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 1, 2011 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Moja lepotica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i moja zvrčka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atila87 2 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: kovačica Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog ljubimca i mog malog bajkera..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Decembar 26, 2011 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Moja DT.... Evo link slideshow-a jer moj net slike na forumu sporo ucitava.. http://img708.images...02011132251.jpg Kolika tablica ko lopata za sneg Sta ces takvi zakoni a inace zimi zgrcem snijeg sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove ZX10R 2012, koja naravno več ima sve, što motor mora da ima ... Akrapović in sedište od Bobana Još malo, da se sredi, dotera i preuredi, da se može u martu registrovati. Sretna vam nova Maus 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Decembar 27, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo mojeg novog omiljenog bajka Suzuki RF 400R specijala za Japansko trziste, ram i ostalo indenticno kao RF 600R a masina kao u Bandit 400 ,to mi se jako svidelo kod njega, s jedne strane velik je ogroman, ima prejeben zvuk, 4 cilindra.. a s druge strane, ide blesavo a ima samo 400ccm, jeftina registracija, mala potrosnja pokupio je sve najbolje osobine od velikih i od manjih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove ZX10R 2012, koja naravno več ima sve, što motor mora da ima ... Akrapović in sedište od Bobana Još malo, da se sredi, dotera i preuredi, da se može u martu registrovati. Sretna vam nova Maus Prelepa je . Da li si zadovoljan 10-kom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...