bulka 2 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Honda VFR V-tec; Malaguti SM 500 RS Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se vidi... jedan od dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexon 1 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan yamaha xj600 caffe racer `99. yamaha xj600 streetfighter `92. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan evo ga i moj deda. zasao u godine ali pali asfalt i danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih par ljubavi (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bero73 3 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Ka (HR) Motocikl: Regal raptor DD250E-9B Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje mašine. Regal Raptor DD250E-9B 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Februar 23, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova 2 tocka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova 2 tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan pozzz svima.ja kao sto se moze videti vozim kineza----ali se nezalim ))))) samo da spadne sneg,vec je pocelo psihicki da utice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj motor pre farbanja,a kasnije cu kaciti slike ofarbanog motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic.Pa 7 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda Varadeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Ljubimca... Varadero 125 :jee: (za sada samo ove slike imam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Gilera stalker objasnila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredevil 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beočin Motocikl: Kawasaki ZXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve ima veze kakvi su nasi motori ? Pa svi počnu od nečega. Bolje ti je početi sa tim nego odmah na neku R6-icu pa u sanduk. Ja sam počeo sa APN4 pa polako. Kako svi imate lepe motore, mene sramota da stavim fotke mog. Al' ipak evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredevil 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beočin Motocikl: Kawasaki ZXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste se zaleteli , evo i moje praćke.... , jes malo stariji al` nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste se zaleteli , evo i moje praćke.... , jes malo stariji al` nema veze. Mozda je malo stariji ali je svakako retko lep model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog ljubimca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 22, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog ljubimca al se sija kao da je juce izasao iz fabrike ...................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog ljubimca al se sija kao da je juce izasao iz fabrike ...................... Ma da u fenomenalnom je stanju,zato sam ga i pazario.A svaba ga pazio i mazio zato je takav 32,000 presao 99 godiste,nove gume lanac i lancanici.Tehnicki TIP TOP.Mnogo vise vredi nego sto je placen Andjelo a jel znas sta mi sad treba na njemu Tvoja majstorija Mora da se dogovorimo preko PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara-prva ljubav Unikatan, uradjen po zelji vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara - druga ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moja doskorašnja ljubav i fvorit moje ćere - sto se vidi iz prilozenog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac Suzuki Freewind 650cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan I malo prepakovana zadnjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...