gavrolini 2754 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo moj TT600 u SM varijanti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Novembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan SM fazon, odlično!. Možda bih ja sredio taj preveliki prednji blatobran i uklonio ili preradio onu veliku bočnu plastiku iznad zadnjeg točka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan to je estetika na kojoj ce se tek raditi kad padne sneg. Ide sm blatobran,podize se rep i ko zna sta jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E taki APN,malo masniji,sam vozo' u proslom veku,davne 77 godine.....ej mladosti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Apollo rx 250cc water cooled kosooki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan evo ga i moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan evo neke smanjene slike i od mene one prosle su bile prevelike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 15, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Iz SM u MX za 25min laganog rada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u Cika Slobino ime na lepim recima za motor koji je veci deo svog zivota proveo u statusu ljubimca. Uzivajuci letos na 4ci po Ravangradskim sokacima, presekoh i odlucih da je doslo vreme i za ljubav staru, a neostvarenu. I tako malo po malo zakoracih i ja u svet velikih motora. A Cika Slobina 4ka ostaje za merak, zanavek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedared Cika Slobina 4ka, jer sam obrisao prethodni post zbog prevelike slike, uz duzno izvinjenje. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Chetvorka se sija k`o tepsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo Suzane, parkirana kod kuce i ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RockerVU 4 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 1 post Motocikl: BMW K1300R , Yamaha XV 1600 Wildstar Prijavi odgovor kao problematičan nekoliko slikica mojih motora 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shortikus 0 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIS Motocikl: HONDA Afica Twin Prijavi odgovor kao problematičan .Evo moje Afrike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 25, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde? Gde? gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shortikus 0 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIS Motocikl: HONDA Afica Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je ,nego dok se snadjem sa editorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciga1704 1 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan od skora moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo i moje Yamahe XT660X kupljene pre dva dana.Slikao sam telefonom pa slike nisu baš najbolje,ali kad sunce ogreje biće i slikanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo kakav xtx...zavidim ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pao na dupe kad sam ga video,uživo je još lepši.Evo i dokaza da je stajao u sobi kad sam došao da ga kupim,kao iz salona je. slikao sam telefonom pa je malo lošija slika,ali vidi se gde je stajao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara89 0 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Decembar 19, 2010 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter i zelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...