jodi 94 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Moj lepotan, nakon zimskog tretmana Svaka cast za masinu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da se i nas dvojica prikazemo IMG]http://i407.photobucket.com/albums/pp154/bosko08/FOTO.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Honda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda... Pravo lijep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj dugo ocekivani ljubimac. prelep ti je ljubimac nekoliko puta sam ga video na miseluku. evo i mog posle par izmena na izgledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10540 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1084 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Dobra slika....a bogami i lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano April 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor samo Taki, kada je Kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano April 28, 2009 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada moja jedina ljubav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrika Twin 650 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maradik-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 30, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor samo Taki, kada je Kawasaki. Jesu ono iza tvoje bushotine? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano April 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor samo Taki, kada je Kawasaki. Jesu ono iza tvoje bushotine? ;D Motoras je Sheik. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan dobra je slika ispred bušotine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
intruder.SI 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Taj je baš moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je baš moj! Odlican 5 :D Posebno detalji koji su vezani za Deep Purple, logo, flying horse, paint... sta reci bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 1, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu se vidi i moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D p.s hvala igoru xt sto je iz tri kutije ( bukvalno ) sklopio moje luche za sezonu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEOGRAD11 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo da dodam i jednu slicicu sa usca u Beogradu.moj ljubimac je ovaj desno naravno tridesetak puta jeftiniji ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan eto ovo je moja nova devojcica :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Two bandit's Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Plave Ptice koja je posle nove sminke spremna za izlozbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Makice ti si se baš potrudila da zasjate u najlepšem svetlu za novu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam i mislim da se moj trud isplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo Honde spremne za izlet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...