abarth_maniac 6815 Napisano pre 13 sati Drug član, 2850 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Organizovacu vas da se upoznate kod mene i da @alexanto cusne @Andrej_Hotstepper zbog glupe izjave. Fotka kao dokaz! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10183 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 6648 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac taman dok činiš maDJije u toku servisa na MT-ejcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3531 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 1157 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, abarth_maniac je napisao: Organizovacu vas da se upoznate kod mene i da @alexanto cusne @Andrej_Hotstepper zbog glupe izjave. Fotka kao dokaz! Sastaju ti se Andrej i Aleksandar u servisu, još nekog Zvonka zovi i da dodju novine 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8888 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 3619 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, andrej. said: Sastaju ti se Andrej i Aleksandar u servisu, još nekog Zvonka zovi i da dodju novine Ja sam Andrej, braća su mi Aleksandar i Viktor.. Pa ti vidi.. Regionalno smo pokriveni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11718 Napisano pre 11 sati Hronični Motociklopata, 7777 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vreme sam se nešto isprimao na biciklizam, kao trening, zdravlje ovo ono, pokušavam malo da povratim formu, pa sam shodno tome nabavio dvotočkaš putnu jurilicu snage 1ks koja će da pravi društvo Yamasi u garaži Ne prepoznajem sebe, evo radujem se vikendu ne da bi vozio motor, već organizujem pedalanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6816 Napisano pre 11 sati Drug član, 3082 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jesi povratio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano pre 11 sati Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vreme sam se nešto isprimao na biciklizam, kao trening, zdravlje ovo ono, pokušavam malo da povratim formu, pa sam shodno tome nabavio dvotočkaš putnu jurilicu snage 1ks koja će da pravi društvo Yamasi u garaži Ne prepoznajem sebe, evo radujem se vikendu ne da bi vozio motor, već organizujem pedalanje Tako je meni bilo pre tri godine kad me uhvatilo pedalanje, motor isprd zgrade, ja bajsom na posao. Ima svoje čari.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano pre 11 sati Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Something new, something old...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11718 Napisano pre 11 sati Hronični Motociklopata, 7777 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ima, nekako je opuštenije, a i manje trošim na 100km @RankoBg87 Jesam, ali ne formu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12563 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2194 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Video sam vas gore na vencu, skontao sam odma da ste vi, stajao sam par metara pored, stali ste na par sekundi kod radnjice, bilo mi glupo da se javim... Isto ti se vata, ne bi te prepoznao, morao bi da mu se javiš bar 7-9 puta da mu se učiniš poznatim .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1374 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Gordak985 je napisao: Tako je meni bilo pre tri godine kad me uhvatilo pedalanje, motor isprd zgrade, ja bajsom na posao. Ima svoje čari. Sent from my SM-S911B using Tapatalk I mene uhvatilo pedalanje pre dve godine...i kupim turing bicikl...nov. Izvezao sam ga jednom od radionice do kuce da nesto uzmem i od tada mi stoji u magacinu. Uredno doduvavam gume. Bas sam juce zapazio da su opet opustene Obicno kad naduvam gume,okrenem jedan krug na parkingu pre no sto je vratim nazad Sto bi rekli moji Dragacevci..." volim d'imam" Promenio pre 10 sati član Pedja Ča 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1374 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Gordak985 je napisao: Something new, something old... Sent from my SM-S911B using Tapatalk Iskustvena razlika izmedju ova dva modela? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11718 Napisano pre 10 sati Hronični Motociklopata, 7777 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim "ozbiljne" kilometraže, rekord mi je 90km u danu, mada moglo bi se i više kad bi zapeo, samo da je ravnica, jes da je dosadna ali je lako pedalati (kad ne duva vetar uskurac) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano pre 1 sat Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim "ozbiljne" kilometraže, rekord mi je 90km u danu, mada moglo bi se i više kad bi zapeo, samo da je ravnica, jes da je dosadna ali je lako pedalati (kad ne duva vetar uskurac)Ja sam išao do 70km krug, al vetar po pravilu duva u grudi, i kad ideš i kad se vraćaš.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano pre 1 sat Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvena razlika izmedju ova dva modela?Slično se voze, Freza se za nijansu teže obara ali odlično drži krivinu, udobnije vešanje ima ali tvrđe sedište, iako bi se na prvu reko da je obrnuto. Tvrđe kvačilo, ali poznat je lek za to. Videću. Više sam oslonjen na ruke iako ima podizač kormana, poručio sam podizače koji su i nagnuti ka vozaču da to malo ublažim. Nije strašno ali osetim. Agregat je isto odličan ali kao da radi za nijansu grublje. Lako se vozi, fino vuče iz niskih obrtaja iako naravno slabije od Honde. Lako se vozi po gradu između 2 i 4000. Mnooogo se manje greje. Sve u svemu sviđa mi se baš.Odvikao sam se od vetra, Freza je tu sličnija nejkedu, vetar udara u gornji deo grudi ali na kacigi nema turbulencija, trebaće mi bolja kaciga jer na Frezi kroz ovu moju svira promaja več na 80. Probao sam je do 150, prikovana za zemlju.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put da cujem da fejzer fino vuce iz niskih obrtaja s obzirom da je to R6 derivat. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1374 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Gordak985 je napisao: Slično se voze, Freza se za nijansu teže obara ali odlično drži krivinu, udobnije vešanje ima ali tvrđe sedište, iako bi se na prvu reko da je obrnuto. Tvrđe kvačilo, ali poznat je lek za to. Videću. Više sam oslonjen na ruke iako ima podizač kormana, poručio sam podizače koji su i nagnuti ka vozaču da to malo ublažim. Nije strašno ali osetim. Agregat je isto odličan ali kao da radi za nijansu grublje. Lako se vozi, fino vuče iz niskih obrtaja iako naravno slabije od Honde. Lako se vozi po gradu između 2 i 4000. Mnooogo se manje greje. Sve u svemu sviđa mi se baš. Odvikao sam se od vetra, Freza je tu sličnija nejkedu, vetar udara u gornji deo grudi ali na kacigi nema turbulencija, trebaće mi bolja kaciga jer na Frezi kroz ovu moju svira promaja več na 80. Probao sam je do 150, prikovana za zemlju. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Vozio sam taj model Freze...meni je bio utisak da mi premekan prednji kraj...nekako mi vise tonula. Inace lep osecaj u voznji. Ne znam zasto je nisam kupio. Mislim da mi je sediste i polozaj sedenja prevagnuo na Cbf. I dva auspuha koji se meni jako svidjaju. Pitao sam jer sam u vise navrata video da se vozaci vrte oko ova dva modela. Ili kupe prvi posle drugog ili obrnuto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1374 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Prvi put da cujem da fejzer fino vuce iz niskih obrtaja s obzirom da je to R6 derivat. Mislim da je mislio da fino vuce...i ja mislim tako... Ne vuce da kida...vec vuce fino...lepo se vozi po gradu...Ne skakuce kao neki motori sto sam vozio. Ili kako sam cuo opservaciju...nije drkav motor. Zna se kad Freza bas bas vuce Mislim da je Fazer jako dobar motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano pre 1 sat Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je mislio da fino vuce...i ja mislim tako... Ne vuce da kida...vec vuce fino...lepo se vozi po gradu...Ne skakuce kao neki motori sto sam vozio. Ili kako sam cuo opservaciju...nije drkav motor. Zna se kad Freza bas bas vuce Mislim da je Fazer jako dobar motor.Upravo, ne kida, nego se lepo vozi. Ne mora da se tera u obrtaje da bi išla. Ne vuče ko voz kao Honda, jednostavno ide, ne buni se. Slučajno sam krenuo sa semafora u 3. Bez problema.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano pre 1 sat Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put da cujem da fejzer fino vuce iz niskih obrtaja s obzirom da je to R6 derivat.Pazi, sve to jako zavisi i od očekivanja. I CBF je CBR derivat :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8888 Napisano pre 55 minuta (promenjeno) Ne silazi, 3619 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Motorcyclist said: Prvi put da cujem da fejzer fino vuce iz niskih obrtaja s obzirom da je to R6 derivat. Zato što ga nisi probao. U poređenju sa cbr je klasa iznad. Fejzer je savršena 600ka. O GSXf neću ni da trošim reči, više puta sam na forumu pisao kolko ne volim taj motor. GSR nikad nisam probao na žalost. Promenio pre 54 minuta član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano pre 41 minuta Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Zato što ga nisi probao. U poređenju sa cbr je klasa iznad. Fejzer je savršena 600ka. O GSXf neću ni da trošim reči, više puta sam na forumu pisao kolko ne volim taj motor. GSR nikad nisam probao na žalost. Dugo sam citao pre kupovine, jedno godinu dana forume, yt i ovde na forumu ribriku vozili smo. Neki mu najvise to zameraju. Bice da zavisi sta je ko vozio pre toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...