gixxer 417 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 205 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Boki ,moj prijateljski savet ,ne diraj nista ,ako se upustis u tu pricu,njoj nema kraja ,a ti radi kako hoces 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 953 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo i to cudo 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1151 Napisano Februar 12 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Gear driven camshafts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1038 Napisano Februar 12 Sindikat Samostalni Jahač, 392 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @SrdjanRadivojev Baš lep primerak kolega,u lepoj boji. To je RC36 II 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 953 Napisano Februar 12 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, dvojka, 96to je. Nije bas muzejski dobar ali je skroz pristojan. Ima na dosta mesta pucke na farbi, vidi se da je motor koji je vozen.. Neke sitnice treba da se utegnu i bas sve da se servisira, to sam pripremio sad za predstojeci period. Uzeo mu i par novih dunlopa GPR300 pored ostalog redovnog. Ima neke dobre dodatke koje sam svakako planirao da stavljam, visoki lonac, korman umesto hebli i grejace rucica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1038 Napisano Februar 12 Sindikat Samostalni Jahač, 392 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepše se vozi sa kormanom i rejzerima ,uspravniji položaj,pogodnije za visoke vozače (ja sam 187cm). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22527 Napisano Februar 12 Integrisan, 7095 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam rc36. Lep, zvuk, kvalitet. Nisam se mogao sastaviti sa njim u voznji nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2712 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1100 D4 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2927 Napisano Februar 13 Drug član, 1267 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Eh da sam malo mladji, a da mi je pamet ova kupio bih afriku iz snova. Obozavam ovaj motor, a da ga vozim samo po asvaltu, nije uzivancija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1307 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno. A volim Vreme se polako menja...juce dosta masina na putu...izgleda se sezona zalaufava 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3511 Napisano Februar 13 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Juče se malo provozali, jedva uhvatio da krenemo oko 15h. Stigli i da pojedemo po čorbicu , Zeleni čair. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1307 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ZEMZEM je napisao: Juče se malo provozali, jedva uhvatio da krenemo oko 15h. Stigli i da pojedemo po čorbicu , Zeleni čair. Prelepa kombinacija boja...na golfu Salim se,motor je prelep. Jel to klasican tracer ili Gt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3511 Napisano Februar 13 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1307 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ZEMZEM je napisao: GT Boje nemaju lepse,volim te bele masine... Mada mi se svidja i crni sa zlatnim felnama sto jedan drugar kaze seljanski Gledao sam nov u Barelu nedavno...jednom cu ga prelomiti da ga kupim...ili cb1000...nista trece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3511 Napisano Februar 13 ODUSTO OD DIJETE, 2986 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja volim crnu boju ali kad sam video ovog sa gomilom dodatne opreme, sve iz originala što je moglo da se kupi + kompletna linija Mivv auspuha. Kupih ga za 5 min. samo sam seo na njega i rekao kupljeno, to sam i pomislio kad sam ga ugledao dok je dolazio i čuo zvuk. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1307 Napisano Februar 14 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogresio. Masina je vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 41 Napisano Februar 14 U prolazu, 20 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Juce ugrabio vremena da operem ovaj prevoz za pijac 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dj0le 12 Napisano Četvrtak u 19:49 U prolazu, 0 postova Lokacija: Austrija Motocikl: BMW R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 171 Napisano Petak u 00:59 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...