Motorcyclist 20247 Napisano Jul 17 Integrisan, 6324 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi cega. Ako se kupuju komponente za PC, moze ceo dan Moto oprema, moze pola dana. Ipak su kompjuteri veca ljubav A onaj klasican soping odece itd. takodje ne volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TrickY 21 Napisano Jul 20 U prolazu, 9 postova Lokacija: Essen / Beograd Motocikl: BMW R850C “Chonky Boy” Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sa mini ture juče, nešto mi bio lep. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13002 Napisano Jul 20 Drug član, 585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 7. 2025. at 21:48, Motorcyclist je napisao: Zavisi cega. Ako se kupuju komponente za PC, moze ceo dan Moto oprema, moze pola dana. Ipak su kompjuteri veca ljubav A onaj klasican soping odece itd. takodje ne volim. Znamo, u stvari, naj više voliš prodaju jagoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20247 Napisano Jul 20 Integrisan, 6324 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Best said: Znamo, u stvari, naj više voliš prodaju jagoda. Najvise volim mir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 599 Napisano Jul 20 TVRD RAD, 331 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Dva dugara : 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8354 Napisano Jul 20 Drug član, 3403 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, TrickY said: Evo jedna sa mini ture juče, nešto mi bio lep. Taj bmw je verovatno... Verovatno... Jedan od retkih motora koji čoveka ne ostavlja ravnodušnim. Ili ti je prelep ili ti je... Biraj reči Andrej.. ... Nelep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2002 Napisano Jul 20 Drug član, 1261 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima stvarno prelepih detalja a ima i nekih delova gde taj kic i sjaj treba da preovlada u nesto luksuzno, a on prazan (lica dozivljaj) . Ne ostavlja ravnodusno ali nije kao Triumph Rocket, ono stvarno ne ostavlja ravnodusnim ili Suzuki Intruder 1800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14858 Napisano Jul 20 Integrisan, 7962 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ga James Bond, kraj diskusije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21149 Napisano Jul 20 Vozim motor, nisam BAJKER, 2725 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7565 Napisano Jul 20 Drug član, 2103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Taj bmw je verovatno... Verovatno... Jedan od retkih motora koji čoveka ne ostavlja ravnodušnim. Ili ti je prelep ili ti je... Biraj reči Andrej.. ... Nelep. Vid' kardance. Ko grisine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TrickY 21 Napisano Jul 20 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Essen / Beograd Motocikl: BMW R850C “Chonky Boy” Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Taj bmw je verovatno... Verovatno... Jedan od retkih motora koji čoveka ne ostavlja ravnodušnim. Ili ti je prelep ili ti je... Biraj reči Andrej.. ... Nelep. Definitivno. Stvar ličnog ukusa, kao i sve na kraju krajeva. Meni - kul. Promenio Jul 20 član TrickY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 454 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Što vrijeme leti, evo stiže 8 mjesec...uživajte ljudi... Pozdrav svima-gdje god bili... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8354 Napisano Jul 21 Drug član, 3403 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, TrickY said: Definitivno. Stvar ličnog ukusa, kao i sve na kraju krajeva. Meni - kul. Apsolutno! To je i najbitnije. I da.. Šta je taj motor, kruzer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2002 Napisano Jul 21 Drug član, 1261 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Al definitivno najružniji je KTM 690 SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 125 Napisano Jul 21 U prolazu, 31 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan Bokom.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 703 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kroz sljivike i livade 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8354 Napisano Jul 21 Drug član, 3403 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zarkela said: Al definitivno najružniji je KTM 690 SM Polako... Polako... Gsxf je numerooo uno! Multipla moto sveta. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21149 Napisano Jul 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2725 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Polako... Polako... Gsxf je numerooo uno! Multipla moto sveta. Hayabusin abortus... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11380 Napisano Jul 21 Drug član, 2107 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Što otimate GS-u zasluženu titulu.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8354 Napisano Jul 21 Drug član, 3403 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam jednom rekao da ću referat o tom motoru da napišem i zašto smatram da je najveća suzukijeva sramota. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 36 Napisano Jul 21 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan … na putu za Kladovo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21149 Napisano Jul 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2725 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...ja sam jednom rekao da ću referat o tom motoru da napišem i zašto smatram da je najveća suzukijeva sramota. Sramota me da kazem al' sam imao jedno kratko vreme jednu 750-icu i isla je skroz korektno...bese to onda kada smo isli u Mladenovac, kod nase drugarice iz Dubaija, ti si tada vozio cb500... e, sad...o izgledu necu da polemisem, barem je bila crna... jel se secas, tu si negde u masi, u full kozi... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8354 Napisano Jul 21 Drug član, 3403 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ide kao asmatičar uz stepenice. Kad probaš fejzer 600 shvatiš kolko su oba gsxf muljava. Sećam se jako dobro... Taj dan sam vadio Relju iz kanala. A mislim i Juga da je preleteo preko šahte betonske.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21149 Napisano Jul 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2725 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Sećam se jako dobro... Taj dan sam vadio Relju iz kanala. A mislim i Juga da je preleteo preko šahte betonske.. ...savim obican dan... Promenio Jul 21 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2002 Napisano Jul 21 Drug član, 1261 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Poljaci ga zovu jajceg Al je pouzdan. Ne hebe lep nego uporan, u ovom slučaju pouzdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...