Blaza 10964 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Žaksi Nemam lajkića... Ovo moj budući ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8574 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2203 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Blaza je napisao: @Žaksi Nemam lajkića... Ovo moj budući ? Sumnjam da bi ti se svidela cena....završio bih u temi blesava cena motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5742 Napisano pre 16 sati Drug član, 1687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Žaksi je napisao: Odavno nisam bio ovde...danas sve završeno,cakum-pakum. Ja bih ovde samo jos neku ralicu dojajnu met'o i nov nov nov uvoz ch , vozila baba , kraca ruka , i sve sto ide 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10964 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18329 Napisano pre 15 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2471 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Žaksi je napisao: Odavno nisam bio ovde...danas sve završeno,cakum-pakum. Sta bre cakum pakum, Crebrni lancanik na zlatan lanac, pa leptejebo...evo skoci mi opet temperatura... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8574 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2203 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BokyBoy je napisao: Sta bre cakum pakum, Crebrni lancanik na zlatan lanac, pa leptejebo...evo skoci mi opet temperatura... Ahahaha,samo sam te čekao.Naručen je običan lanac sa lančanicima,kad je stiglo ima šta i da vidim.Prvo što mi je palo na pamet,opet ċu da nerviram Bokija.To je što je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...