Nemanja Pavlović 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan UUUU matori...Shiver...Extra extra Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 15, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Moje "zveri" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemani nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 15, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Nemani nema sta to ti pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moj MT-03 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan SHIVER ili MT-03, pitanje je sad ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 16, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za mene jedna,ali da je bar 750, i naravno BELA ! Inace MT serija im je extra. 01 ubija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Vojvode ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja pokažem moje jare na televiziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se setio da nisam postavio sliku svog novog motora....Evo to je ta masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GLISHA_TATTOO 1 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan MC.ROAD WOLVES BMWR50/5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan slika sa mog prvog duzeg putovanja,opsirnije za neki dan u podforumu putovanja,izleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje ljubimice! Kupio sam je prosli vikend! Ljubav na prvi pogled! Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ovo: Yamaha v-star 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14060 Napisano Septembar 25, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nemam ni jednu sliku na motoru, cim sednem na motor odem ne cekam da me slikaju ;D ;D ;D ali imam ove tri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Prelep primerak,nemoj ovo da dash za R1 jesi lud....Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14060 Napisano Septembar 25, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hvala ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je R1 vrh!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je R1 vrh!!!! R1 il` nijedan, a? Ajd sad lepo kao i svi ostali otvori temu u podforumu "Predstavljanje clanova" pa da cujemo ko si, odakle si, sta vozis, itd... Da imas stopalo od 27 cm, to svi znamo, zanima nas ostalo, da znamo koga pozdravljamo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...