Vanja_022 32 Napisano Octobar 5, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Lanac promijenio skoro, ali nemam sliku od skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Octobar 8, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan stavio na desktop ;-) Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, BIGDADDY said: jedna za poster Sent from my SM-G965F using Tapatalk top! cak si i neku pticu uvatio u letu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 8, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Očajno si obradio fotku. Ako ti je baš draga za desktop baci u full res da ti je umijem u PS kako valja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 8, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi rekao jedan kolega, evo i ja da se zapljunem. Ljubimac je takoreći svež. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8941 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1896 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Žuti motori su najlepši.. Povratak u Evropu, Dardaneli. . . Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 561 Napisano Octobar 8, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2019. at 16:29, Vanja_022 je napisao: Moja zelja Nemas zadnje migavce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan On 8.10.2019. at 23:07, MaxiS je napisao: Moja zelja Nemas zadnje migavce? Aftermarket stop svetlo.Integrisani su, led stop svetlo. PS. na prodaju je sintisajzer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano Octobar 10, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljubimica i ja u zaletu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa85 44 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha tzr 50, mz 251, Yamaha R6, Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Palic, Subotica 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano Octobar 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E da nam nije Palica, Subotica bi bila smorcina teska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Biker-Boy said: E da nam nije Palica, Subotica bi bila smorcina teska Itekako... jos sam sisao kod bunarica pa offom oko jezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan E da nam nije Palica, Subotica bi bila smorcina teska A na putu do Palica stoji palica i koliko cujem opasno nesto nadziru ovih dana i prave levak neki tamo (guzvu u saobracaju pretpostavljam jer do sad taj spektakl nisam imao prilike da vidim). Fali mi neko parce zatvorenog puta, tamo se fino skupljala ekipa...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17087 Napisano Octobar 11, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2370 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nindza na Beogradskom suncu... p.s. Jedna mala impresija sa moje strane: Neverovatno koliko samokontrole na gasu je potrebno za ovo cudo od motora, koji me svaki dan podseti koliko je zaista brutalan, pogotovo kad temperatura asfalta padne... Iako vozim od 88-me intenzivno i imam prilicno km pod dupetom, a i vozio sam sve i svasta, mogu otvoreno da kazem da je ovo motor koji me stvarno plasi... a mislio sam da ce to biti Hayabusa... Zivi bili i pamet u glavu drugari... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Mr.Piplfoks said: A na putu do Palica stoji palica i koliko cujem opasno nesto nadziru ovih dana i prave levak neki tamo (guzvu u saobracaju pretpostavljam jer do sad taj spektakl nisam imao prilike da vidim). Fali mi neko parce zatvorenog puta, tamo se fino skupljala ekipa... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk A da ne pricam sta su veceras radili, pravili levak kod madj ambasade. Kolaps u celom gradu, svi trubili pa su skontali da je vreme da se pakuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moj novi a ne bas mladi ljubimac Ali ocuvan :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Octobar 15, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 11.10.2019. at 20:06, BokyBoy je napisao: mogu otvoreno da kazem da je ovo motor koji me stvarno plasi... a mislio sam da ce to biti Hayabusa... Jos se secam dela teksta posle testa kada je izasao: Suvozac-od baste do baste kafica. Po vlaznom-samo ako ste profi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Octobar 15, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 16, 2019 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 19, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Još malo vožnja dok je ovo prelepo oktobarsko vreme 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Octobar 19, 2019 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Octobar 20, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da je stavim na prodaju, i dalje nisam siguran , malko me zao posle kompletnog sredjivanja... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...