Motorcyclist 16552 Napisano Mart 3, 2019 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas ocuvan. Jesi ga ovde kupio ili iz uvoza? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep gsr. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ocuvan. Jesi ga ovde kupio ili iz uvoza?kupljen je ovde , da dobro je ocuvan Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imenjače lep ti je motor,baš .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan imenjače lep ti je motor,baš ..Hvala imenjace Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Mart 5, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon na drumu! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje lokomotive, Honda Big One: 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 6, 2019 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan zbog cega je kofer pomeren toliko pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, doktor je napisao: zbog cega je kofer pomeren toliko pozadi? Nemam pojma...valjda je tako mogao taj nosač da se montira. Nisam ni zagledao, pravo da ti kažem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto tako i treba, gledam, mnogi nabiju nosac skroz napred na suvozacki rukohvat, i time mu sjebu funkcionalnost i svrhu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je ovo mašina sa dobranom kilažom na prednjem delu, ne postoji teret u koferu koji će da ga izbaci iz balansa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Mart 6, 2019 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav balans druze, to ide kao voz! Agregat je vrhunski u tom modelu, menjac takodje... Hoce da napravi blaaaaaagu vibraciju na oko 2500 obrtaja ali postoji kontra teg koji se steluje! Vrti na kontra stranu od radilice, mesto za stelovanje je u donjem, desnom delu agregata, skroz napred, iznad cevi rama. Mnogi ne znaju za njega, ako ti zatreba objasnicu ti kako se steluje... Muka samo za gume, ima dimenzije ali ne i potrebni indeks brzine... Namuci se moj poznanik iz Kg da obezbedi za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Mart 6, 2019 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3552 Napisano Mart 6, 2019 Malinar u pokusaju, 1699 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se samo sto ima "naopak" menjac, ostalo je sve po mom gustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan @Marek1987 Gde je slikana ona foto pre table sa natpisom Arandjelovac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Ma kakav balans druze, to ide kao voz! Agregat je vrhunski u tom modelu, menjac takodje... Hoce da napravi blaaaaaagu vibraciju na oko 2500 obrtaja ali postoji kontra teg koji se steluje! Vrti na kontra stranu od radilice, mesto za stelovanje je u donjem, desnom delu agregata, skroz napred, iznad cevi rama. Mnogi ne znaju za njega, ako ti zatreba objasnicu ti kako se steluje... Muka samo za gume, ima dimenzije ali ne i potrebni indeks brzine... Namuci se moj poznanik iz Kg da obezbedi za sebe. Hvala, druže. Znam za taj kontrateg i njegovo štelovanje. Nemam vibracija ni u jednim obrtajima, tako da je to kod mene za sada ok. U pravu si za gume, jedva nađoh zadnju da paše... Stvarno je kao voz, (zato je i zovem lokomotiva ), pogotovo posle montaže novih lamela i opruga za iste. Još jednom ti hvala za opruge, moje su bile na samoj granici za zamenu...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, milomir22 je napisao: Ne svidja mi se samo sto ima "naopak" menjac, ostalo je sve po mom gustu. Kako misliš ˝naopak˝ menjač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3552 Napisano Mart 6, 2019 Malinar u pokusaju, 1699 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim 1. gore ostale brzine na dole. U zivotu sam video samo 1 hondu big one i ona je fabricki imala takav menjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, milomir22 je napisao: Mislim 1. gore ostale brzine na dole. U zivotu sam video samo 1 hondu big one i ona je fabricki imala takav menjac. Ma kakvi... Kod mene je redovan menjač. tj. kao kod svakih, prva dole, ostale gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3552 Napisano Mart 6, 2019 Malinar u pokusaju, 1699 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je verovatno ova po necemu bila specificna, pricao sam sa vlasnikom, kaze menjac takav fabricki, video sam je u Crnoj Gori i odmah se zacopao u istu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Mart 6, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=43849]Marek1987[/mention] Gde je slikana ona foto pre table sa natpisom Arandjelovac?Isao sam iz pravca Beograda, pa Ralja, Sopot, Kosmaj, i onda dalje negde izmedju mesta Rogača i Ranilovići napravio sam ovu sliku. Odnosno malo pre ulaska u Arandjelovac. Sunce je tako obasjalo taj prazan put ispred mene da sam prosto morao da se nateram da stanem i slikam. Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16552 Napisano Mart 17, 2019 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 17, 2019 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan na Drini. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovac, Zabran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 19, 2019 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Spomen park Popina, Trstenik 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...