Markone88 4829 Napisano Decembar 5, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja umetnicka slika Slikano sa Huawei P20 (dual Leica camera) 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Decembar 5, 2018 Integrisan, 9537 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise lajkova ali baaaas je napredovala tehnologija covece! Kristal cisto, kao digitalno nacrtano! Odusevljen sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Decembar 5, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Nemam vise lajkova ali baaaas je napredovala tehnologija covece! Kristal cisto, kao digitalno nacrtano covece! Odusevljen sam.... doslo je dotle da stvarno mozes imati sve na telefonu, u dzepu svuda sa sobom. Imam i profi aprat, a ne koristim ga uopste, jer mi je ipak telefon stalno uz mene. Tako da opravdano je danas dati 500 evra za dobar telefon, jer na njemu imas sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 5, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tek pocetak. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Decembar 5, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek ih oni prave kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Decembar 5, 2018 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ga i ja turim: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Decembar 5, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Markone, slike su prelepe. Zapravo TDM JE PRELEP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, zoransm said: Markone, slike su prelepe. Zapravo TDM JE PRELEP Hvala trudim se da ga prebrisem bar jednom nedeljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Decembar 12, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Tiha patnja iz mladosti ponovo u mojoj garazi posle 20 godina... (a dobice uskoro i drustvo, mnogo mladju sestricu) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 13, 2018 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre prelepa je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Decembar 14, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se meni svidjaju ove "retro" kolor seme na starim Hondinim R-ovima, to je nevidjeno. Jedino sto meni ovde smeta i sto bih odmah estetski promenio.. Vracanje fabrickih rucica, poluga i migavaca. Ovo je ikona 90-ih i sada vec uveliko klasik, tako da mi ove fensi savremene kratke poluge, jos crvene bas ruze motor. Moja sugestija, nista lose. Stvar ukusa Nek je sa srecom i uzivaj u ovoj lepotici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu sam imao na posteru kao klinac u sobi i balavio svaki dan nad njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Decembar 14, 2018 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jedini razlog zbog cega ne farbam moju hondu (a potrebno joj je) su originalne nalepnice i kolor sema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Decembar 14, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @SkoMy Slazem se, naravno, rucice se skidaju, vec sam nabavio originalne, tako je dosla. Prvobitna zamisao je bila da je obucem u slikove i trkacke oklope i koristim samo za Navak, zao mi ovih jer su u prvoj boji. Uzecu nesto mladje svakako, za svaki dan i za put. @ThePainkiller i ja je imao na posteru kad se pojavila 92-93-ce, posle toga u garazi 98-99-te...i evo je sada opet u mom vlasnistvu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 14, 2018 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja jednom provozao motor sa tim skracenim rucicama, kocnica mi je bila jos i ok, ali kvacilo nikako, bas sranje, jedino sto valja s njima je da u slucaju pada, manje su sanse da ce se polomiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Decembar 14, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I meni generalno kratke bolje leze u ruci, na skoro svim motorima sam ih imao...e sad, boja je diskutabilna, moje su bile diskretno crne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17050 Napisano Decembar 16, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slikica od pre dve godine, od bivsg vlasnika... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Todd_gti 10 Napisano Januar 3, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine ! TL1000R 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 3, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Todd_gti je napisao: Evo i moje masine ! TL1000R Voleo bih da čujem zvuk ove lepotice... V mašina od 1000 kubika...mmmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Todd_gti 10 Napisano Januar 3, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugar ,specijalno za tebe 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 3, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajme grmljavine... Svaka čast... Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Januar 3, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za izgled motora, ovakav primerak treba cuvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 3, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo prdi al vise volim kad vriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Januar 3, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Прелеп звук,али мени се свиђа и е46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Todd_gti 10 Napisano Januar 4, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci , drago mi je da vam se dopada TL . pre 34 minuta, VR46 je napisao: Прелеп звук,али мени се свиђа и е46 A najbolje je ovo pored e46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...