Firestarter 0 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Eve je i moja beba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Па добро, бре, Бобе... Могао си да паркираш ближе комшиници... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Па добро, бре, Бобе... Могао си да паркираш ближе комшиници... ! ;D ;D ;D To sam i ja pomislio ;D ;D ;D A moze i u domacu temu, "devojka dana" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 9, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komerc24 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Uuuuuuuu ekstra BMW... Mali of: Sta je sa rezervoarom, jel' iscukan ili ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Refleks takve su te mocne crne farbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Maj 11, 2009 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slika 1-trenutna masina za uzivanje ;D,i naravno ja u punoj opremi. Slika 2-nisam zastranio o otisao u "plave" ali ovo je po meni ultimate turing machine! Slika 3-moja najlepsa i nikada prezaljena Suzana. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan_m 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šibenik/Dalmacija Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moja igračka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LucYfer 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 10. 5. 2009. Brus-Kopaonik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan NA PUTU NA MOTO SKUP U BRCKO U KABLARSKOJ KLISURI I KOD DRUGARA SRECKA TAKODJE BAJKERA U POZEGI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Moja igračka... Uh sto je lijep TA! Ova mu boja bas cuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 12, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Moja igračka... Trans je k'o lutka! Bas bih voleo da ga vidim uzivo u ovoj boji!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan_m 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šibenik/Dalmacija Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Trans je k'o lutka! Bas bih voleo da ga vidim uzivo u ovoj boji!! Lipo se javi kad dođeš na more, pa ćemo gledat mog i tvog skupa iz hladovine nekog kafića ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan na Dunavu pre 10-ak dana, zadnja slika pre pada!!! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene,nemam trenutno bolju sliku,da ubijemo nevericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Maj 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene,nemam trenutno bolju sliku Nema veze, zato je motor extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene,nemam trenutno bolju sliku Nema veze, zato je motor extra! Ciji. ??? Vidis da je u prodavnici. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta vam je, nije to prodavnica,to je covekova garaza tj. vozni park Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ulje drži čisto da mu se nadje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Maj 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje drži čisto da mu se nadje! jbg kriza ne bira! Cuvaju se zalihe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nakon voznje do centra i nazad. T.K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...