tRoUbLe 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Grčka Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac, jes da ne ide 300 al super je za po gradu i jos po negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvib 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Tivat Prijavi odgovor kao problematičan ovako je izgledala nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiberije 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: banatsko novo selo Motocikl: honda cbf 600 s abs, sky 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan H O N D A br.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Naked Africa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ti je tvrdo sediste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 10, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naked Africa! Bas je lijepa priroda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan malo novog perja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHHD 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Slovenia Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da se dve devojke ne slazu?? A ko kaže da se dečko nrbi složio sa djevojkom ? :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle svaka ti cast, ti si bas obezbedio motorce, unajmio i cuvara... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caga 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Virago, moja prva ljubav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje največje ljubavi, godište 2005, do sad odradila fenomenalnih 65.000 km :-* :-* To je ono pravo, sto cu da kupim kada se u Srbiji ukine taksa za koriscenje motora (Seseljev porez) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje največje ljubavi, godište 2005, do sad odradila fenomenalnih 65.000 km :-* :-* To je ono pravo, sto cu da kupim kada se u Srbiji ukine taksa za koriscenje motora (Seseljev porez) I ja isto:) Samo kad ne bih bila tolko skupa reg to bih vozio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caga 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan A evo ga i od pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markedjani 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da se dve devojke ne slazu?? A ko kaže da se dečko nrbi složio sa djevojkom ? :-* :-* :-* Zadnji put kada se složila sa dečkom ... (moja draga, njen "bajk" i rezultati slaganja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sto su rezultati pobjegli u 'ladovinu! he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Moj veliki :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a evo i ja se ponovio skoro::: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3229 Napisano Februar 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9513 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da i ja obelodanim mojeg trenutnog ljubimca kojem sam malo udario moj individualni pečat.... Ovako sumorno je izgledao kada sam ga kupio... Pa sam ga ja malo rasturio na delove... Da bi posle uz malo truda ipao ovako: A upravo pre par dana sam mu kupio i montirao novu obuću: Sada samo malo ovo vreme da se smiri i....(mada prošlog vikenda nisam mogo da odolim pa sam još habao stare gume) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo uradjena ova Yamaha...Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Ala si ga sredio!!! Svaka cast!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palo 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kisač Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NS_Quad 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nasih ljubimaca sa novogodisnje dodele paketica deci u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...