TT600 175 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan OVOGODISNJA SEZONA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Treća sreća! ;D Ovaj tvoj ljubimac kao da je iz pustinje došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan SEZONA 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 28, 2008 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan i za kraj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan EVO I MOG LJUBIMCA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan e pa evo i mene prvo da pretstavim svoju prvu ljubav Hondu cm 400 i novog mezimca V stroma 650 koji ce tek u januaru biti u mojim rukama :'( Cestitam na eksluzivnoj boji.Ja imam STROM dl650 u ekskluzivnoj boji-zutoj.To je za 2008 ekskluziva. Ekskluziva za 2009 je oranz i verovatno ces jedini imati tu boju kao i ja zutu.Neka je srecna kupovina i ako treba savet,slobodno pitaj na PM. hvala jedva cekam da stigne pa da se vozamo hehe bicemo ekskluzive kontam da svi narucuju neke standardne boje pa da promenim malo a inače crna mu stoji ekstra..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan prvo da pretstavim svoju prvu ljubav Hondu cm 400 Ovu Hondu nemoj NIKAD da prodaš. baš sam je sada rastavio i gledam motor iznutra je kao da je juče proizveden , samo da joj zamenim karike i dotegnem španere i još 100 000 da pregazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan baš sam je sada rastavio i gledam motor iznutra je kao da je juče proizveden , samo da joj zamenim karike i dotegnem španere i još 100 000 da pregazi Pusti taj Strom, to ima iza svakog ćoška, nego da mi vidimo tu časnu starinu na nekom skupu, uopšte ne sumnjam u tih novih 100.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Moj novi ljubimac:XL 1000 V VARADERO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao ovo da preskocim a da ne pokazem moje ljubimce. Jedan stari i spreman za penziju i "novi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog motora.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Octobar 31, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan MOJ LJUBIMAC JE DOBIO PRVE SLIKE U NOVOJ BOJI, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 1, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa evo i moj mali vepar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Е, да и ја претставим своју љубимицу! Можда није посебна наспрам CBR600F, ''SUZUKI'' Бандита и оног ''COMET''-а 125 које сам раније тер'о... али мени је веома драга!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu da verujemd a nisam stavio slike mog mezimca ali nikada nije kasno prvo je ovako izgledao a onda sam ga malo upicanio i slika sa poslednje voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E sad mogu i ja da predstavim moje cedo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan E sad mogu i ja da predstavim moje cedo lepo motorce nema sta;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ne sjecam se da sam postavio fotku,pa je evo sada stavljam posle 100 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica od moje BIVSE AZDAJE.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ima jos.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...