živke 8141 Napisano Octobar 30 Drug član, 2741 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde, koje je ovo jezero ? :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 999 Napisano Octobar 30 Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Seliste, Goc 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5571 Napisano Octobar 30 Drug član, 1351 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, živke je napisao: Dobro ajde, koje je ovo jezero ? :) Da ideš obavezno (ako nisi)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 608 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Miroslav91 je napisao: Godine su samo broj. Jesen u mom sokaku 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3027 Napisano Octobar 31 Drug član, 1082 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/27/2025 at 9:51 PM, miroslav78 said: Aaa, znači definitivno nema pozdravljanja drugih motordžija Ne javlja se ni meni u garaži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6499 Napisano Octobar 31 BJB Maxi Scooter Club, 1865 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan , zaboravio si gospodine da imas garazu, nema te nikad, kako da te pozdravimPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 682 Napisano Nedelja u 17:39 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se iskoristi letnji dan u Novembru! Fruška gora i navikavanje na boksera Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9635 Napisano Nedelja u 19:31 BJB Maxi Scooter Club, 6568 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6499 Napisano Nedelja u 19:37 BJB Maxi Scooter Club, 1865 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da se iskoristi letnji dan u Novembru! Fruška gora i navikavanje na boksera Sent from my iPhone using TapatalkIli na migavce. Meni bilo prosto ko pasulj, desno desna ruka, levo leva i to je to, gore mi ovo sad sto je sve na jednom tasteru. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 682 Napisano Nedelja u 20:13 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam vozio Stroma u NS, danas opet ovi žmigavci ... užas Ali, sve je bolje i bolje.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 608 Napisano Nedelja u 21:00 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sa termina i rekreacije veterana košarke... 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 82 Napisano Ponedeljak u 09:37 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u Sidneju i rentirao sam ovo motorce : Honda CB125 F Mislim da ako se dobro zagrejem, bio bi brzi na 100m sprint , pa taman da ga Rossi vozi Ali dobro, za grad je odlican, samo uzbrdo malo trokira a Sidnej je prilicno brdovit 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 39 Napisano Utorak u 16:47 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8726 Napisano Sreda u 09:01 (promenjeno) Drug član, 600 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Једна од недеље, провозах се до Нове Пазове мом драгом женчету на гробље, у суботу биле задушнице па се није стигло тада због обавеза око мото обезбеђења комеморативног скупа у Новом Саду Promenio Sreda u 09:03 član ПИпезос 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...