živke 8095 Napisano Četvrtak u 12:29 Drug član, 2715 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ajde, koje je ovo jezero ? :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 988 Napisano Četvrtak u 12:33 Zainteresovan, 477 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Seliste, Goc 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5562 Napisano Četvrtak u 12:56 Drug član, 1350 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, živke je napisao: Dobro ajde, koje je ovo jezero ? :) Da ideš obavezno (ako nisi)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 604 Napisano Četvrtak u 22:16 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Miroslav91 je napisao: Godine su samo broj. Jesen u mom sokaku 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3027 Napisano Petak u 05:19 Drug član, 1082 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/27/2025 at 9:51 PM, miroslav78 said: Aaa, znači definitivno nema pozdravljanja drugih motordžija Ne javlja se ni meni u garaži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6498 Napisano Petak u 05:50 BJB Maxi Scooter Club, 1865 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan , zaboravio si gospodine da imas garazu, nema te nikad, kako da te pozdravimPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 676 Napisano Nedelja u 17:39 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se iskoristi letnji dan u Novembru! Fruška gora i navikavanje na boksera Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9529 Napisano Nedelja u 19:31 BJB Maxi Scooter Club, 6558 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6498 Napisano Nedelja u 19:37 BJB Maxi Scooter Club, 1865 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da se iskoristi letnji dan u Novembru! Fruška gora i navikavanje na boksera Sent from my iPhone using TapatalkIli na migavce. Meni bilo prosto ko pasulj, desno desna ruka, levo leva i to je to, gore mi ovo sad sto je sve na jednom tasteru. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 676 Napisano Nedelja u 20:13 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam vozio Stroma u NS, danas opet ovi žmigavci ... užas Ali, sve je bolje i bolje.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 604 Napisano Nedelja u 21:00 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sa termina i rekreacije veterana košarke... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 77 Napisano juče u 09:37 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u Sidneju i rentirao sam ovo motorce : Honda CB125 F Mislim da ako se dobro zagrejem, bio bi brzi na 100m sprint , pa taman da ga Rossi vozi Ali dobro, za grad je odlican, samo uzbrdo malo trokira a Sidnej je prilicno brdovit 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...