Darko Mihajlovic 7509 Napisano Jun 26 Drug član, 2096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan klinci mi prodaju fore da vidis sto ima fora kad slikas nekog ko stoji, okrenes telefon kontra na dole , znas koliko bude bolja slika... na pamet mi ne bi palo za tri zivota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3005 Napisano Jun 27 Drug član, 1658 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: - Ovde je ujebao, dodao je duple zmigavce a bas je dobro uradio. Meni slicno napravio sa autom. Ja napisem, nemoj da me je.es, ovo je randum slika sa neta. Moj auto nema to i to, a ima to i to... Nisam ja klinac da ti verujem. Odgovor: u pravu si. Sada cu napraviti sa tvojom slikom. Rekoh, ne mora, sam cu... hahah 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jun 27 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Evo probao i ja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17239 Napisano Jun 27 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Darko Mihajlovic said: klinci mi prodaju fore da vidis sto ima fora kad slikas nekog ko stoji, okrenes telefon kontra na dole , znas koliko bude bolja slika... na pamet mi ne bi palo za tri zivota Takvo je doba da su elementarna znanja iz neke oblasti "fora" i "life hack". Scenario filma iz 2006: https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_idiocras mi sve više deluje kao realna mogućnost. Btw. ništa lično, samo me ovo opseti na njega. Ne moraš (a i ne trebaš) da okrećeš telefon naopačke ; trebaš da osu objektiva spustiš u centar slike (malo čučneš) a ne da naginješ aparat. Tako ljudi (ako hvataš celu figuru) izgledaju prirodnije. Držanje aparata u visini glave povlači za sobom potrebu da ga nagneš - što glavu čini bližom ravni filma (tj. senzora) a noge dalje nego što jesu. Efekat su glavati kratkonogi uslikanci, Za fotografisanje glavatih a kratkonogih, spustiš aparat ispod centra objekta, što te natera da ga nagneš (sada na suprotnu stranu) i oni ispadnu malo bolje na fotki nego što je to realno slučaj. Načelno, gospođu (svoju ili neku drugu) slikaj uvek sa blagim otklonom na donji rakurs (klekneš kao da ćeš da je zaprosiš i iskadriraš kako treba) - noge tako ispadnu duže i vitkije pa ćeš tako postati omiljeni damski fotograf. Promenio Jun 27 član drs 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7509 Napisano Jun 27 Drug član, 2096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, drs je napisao: Takvo je doba da su elementarna znanja iz neke oblasti "fora" i "life hack". Scenario filma iz 2006: https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_idiocras mi sve više deluje kao realna mogućnost. Btw. ništa lično, samo me ovo opseti na njega. Ne moraš (a i ne trebaš) da okrećeš telefon naopačke ; trebaš da osu objektiva spustiš u centar slike (malo čučneš) a ne da naginješ aparat. Tako ljudi (ako hvataš celu figuru) izgledaju prirodnije. Držanje aparata u visini glave povlači za sobom potrebu da ga nagneš - što glavu čini bližom ravni filma (tj. senzora) a noge dalje nego što jesu. Efekat su glavati kratkonogi uslikanci, Za fotografisanje glavatih a kratkonogih, spustiš aparat ispod centra objekta, što te natera da ga nagneš (sada na suprotnu stranu) i oni ispadnu malo bolje na fotki nego što je to realno slučaj. Načelno, gospođu (svoju ili neku drugu) slikaj uvek sa blagim otklonom na donji rakurs (klekneš kao da ćeš da je zaprosiš i iskadriraš kako treba) - noge tako ispadnu duže i vitkije pa ćeš tako postati omiljeni damski fotograf. S takvim se predznanjem ulazi u slikanje !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3025 Napisano Jun 28 Drug član, 970 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mene lakše da platim fotografa da je uslika, imam loša koljena za klečanje, a i može početi da traži prsten. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coasti 50 Napisano Jun 28 U prolazu, 11 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran_R 28 Napisano Jul 1 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 1 član Zoran_R 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 613 Napisano Jul 1 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 6. 2025. at 23:24, drs je napisao: Takvo je doba da su elementarna znanja iz neke oblasti "fora" i "life hack". Scenario filma iz 2006: https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_idiocras mi sve više deluje kao realna mogućnost. Btw. ništa lično, samo me ovo opseti na njega. Ne moraš (a i ne trebaš) da okrećeš telefon naopačke ; trebaš da osu objektiva spustiš u centar slike (malo čučneš) a ne da naginješ aparat. Tako ljudi (ako hvataš celu figuru) izgledaju prirodnije. Držanje aparata u visini glave povlači za sobom potrebu da ga nagneš - što glavu čini bližom ravni filma (tj. senzora) a noge dalje nego što jesu. Efekat su glavati kratkonogi uslikanci, Za fotografisanje glavatih a kratkonogih, spustiš aparat ispod centra objekta, što te natera da ga nagneš (sada na suprotnu stranu) i oni ispadnu malo bolje na fotki nego što je to realno slučaj. Načelno, gospođu (svoju ili neku drugu) slikaj uvek sa blagim otklonom na donji rakurs (klekneš kao da ćeš da je zaprosiš i iskadriraš kako treba) - noge tako ispadnu duže i vitkije pa ćeš tako postati omiljeni damski fotograf. Ovako nešto?!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8159 Napisano Jul 1 BJB Maxi Scooter Club, 6352 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 119 Napisano Jul 1 U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Zoran_R je napisao: Prelijepo svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6792 Napisano Jul 2 (promenjeno) Drug član, 1542 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Фреза блокер! Promenio Jul 2 član Marko05 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 876 Napisano Jul 2 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Gas bloker! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6792 Napisano Jul 2 Drug član, 1542 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, House said: Gas bloker! Гасгас блокер 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 186 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 450 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prava kamuflaža... 8 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7509 Napisano Jul 2 Drug član, 2096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7509 Napisano Jul 3 Drug član, 2096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Osvojen danas i passo de Pordoi ! 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1960 Napisano Jul 5 BJB Maxi Scooter Club, 780 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1988 Napisano Jul 5 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7509 Napisano Jul 5 Drug član, 2096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan taaaa-daaaaaaa 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkovac 7 Napisano Jul 7 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: ZX6R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 119 Napisano Jul 10 U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 7. 2025. at 9:22, alexanto je napisao: Lijep bajk kolega pohvale za makinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 119 Napisano Jul 10 U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 7. 2025. at 23:46, Paf je napisao: Prava kamuflaža... Kameleon 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 119 Napisano Jul 10 U prolazu, 54 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je ovako na slikama mogu mislit kako je tek uzivo ovo. Prelijepo za vidjet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...