Jump to content

Moto Zajednica

Nasi ljubimci (slike motora)

Recommended Posts

• Drug član, 2096 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

klinci mi prodaju fore ;)

da vidis sto ima fora kad slikas nekog ko stoji, okrenes telefon kontra na dole , znas koliko bude bolja slika...

na pamet mi ne bi palo za tri zivota 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1658 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao:

f3985897-7bbe-4f1e-951f-158683de6f20.png
-

Ovde je ujebao, dodao je duple zmigavce :jee: a bas je dobro uradio.

Chat-GPT-Image-Jun-26-2025-11-41-35-PM.p

Meni slicno napravio sa autom. Ja napisem, nemoj da me je.es, ovo je randum slika sa neta. Moj auto nema to i to, a ima to i to... Nisam ja klinac da ti verujem.

Odgovor: u pravu si. Sada cu napraviti sa tvojom slikom. 😂  Rekoh, ne mora, sam cu...  hahah

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Misbehave Responsibly, 1716 postova
  • Motocikl: FZ6S
22 hours ago, Darko Mihajlovic said:

klinci mi prodaju fore ;)

da vidis sto ima fora kad slikas nekog ko stoji, okrenes telefon kontra na dole , znas koliko bude bolja slika...

na pamet mi ne bi palo za tri zivota 

Takvo je doba da su elementarna znanja iz neke oblasti "fora" i "life hack". Scenario filma iz 2006:
https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_idiocras

mi sve više deluje kao realna mogućnost.  Btw. ništa lično, samo me ovo opseti na njega.  :)

Ne moraš (a i ne trebaš) da okrećeš telefon naopačke ; trebaš da osu objektiva spustiš u centar slike (malo čučneš) a ne da naginješ aparat. Tako ljudi (ako hvataš celu figuru) izgledaju prirodnije. Držanje aparata u visini glave povlači za sobom potrebu da ga nagneš - što glavu čini bližom ravni filma (tj. senzora) a noge dalje nego što jesu. Efekat su glavati kratkonogi uslikanci,

Za fotografisanje glavatih a kratkonogih, spustiš aparat ispod centra objekta, što te natera da ga nagneš (sada na suprotnu stranu) i oni ispadnu malo bolje na fotki nego što je to realno slučaj. :D

Načelno, gospođu (svoju ili neku drugu) slikaj uvek sa blagim otklonom na donji rakurs (klekneš kao da ćeš da je zaprosiš i iskadriraš kako treba) - noge tako ispadnu duže i vitkije pa ćeš tako postati omiljeni damski fotograf.  ;)

Promenio član drs
  • Sviđa mi se 7
  • Hvala 1

• Drug član, 2096 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
pre 41 minuta, drs je napisao:

Takvo je doba da su elementarna znanja iz neke oblasti "fora" i "life hack". Scenario filma iz 2006:
https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_idiocras

mi sve više deluje kao realna mogućnost.  Btw. ništa lično, samo me ovo opseti na njega.  :)

Ne moraš (a i ne trebaš) da okrećeš telefon naopačke ; trebaš da osu objektiva spustiš u centar slike (malo čučneš) a ne da naginješ aparat. Tako ljudi (ako hvataš celu figuru) izgledaju prirodnije. Držanje aparata u visini glave povlači za sobom potrebu da ga nagneš - što glavu čini bližom ravni filma (tj. senzora) a noge dalje nego što jesu. Efekat su glavati kratkonogi uslikanci,

Za fotografisanje glavatih a kratkonogih, spustiš aparat ispod centra objekta, što te natera da ga nagneš (sada na suprotnu stranu) i oni ispadnu malo bolje na fotki nego što je to realno slučaj. :D

Načelno, gospođu (svoju ili neku drugu) slikaj uvek sa blagim otklonom na donji rakurs (klekneš kao da ćeš da je zaprosiš i iskadriraš kako treba) - noge tako ispadnu duže i vitkije pa ćeš tako postati omiljeni damski fotograf.  ;)

S takvim se predznanjem ulazi u slikanje !!!!

• Drug član, 970 postova
  • Motocikl: -

Mene lakše da platim fotografa da je uslika, imam loša koljena za klečanje, a i može početi da traži prsten.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 636 postova
  • Motocikl: GSF 1200 S
On 27. 6. 2025. at 23:24, drs je napisao:

Ovako nešto?!?  ;)

26820202c.jpg.b297ecdc623b1bd9abc5726739eab4f0.jpg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Фреза блокер!💪

3215f97c-46b8-4c73-9418-dbf481fb8db4.jpg

Promenio član Marko05
  • Sviđa mi se 16
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja