donmarkoni 23 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja i suzana ;D :) [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Uh, zar nije najcrnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Novembar 8, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Henry Ford?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan MOJI LJUBIMCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ga znamo ;D Za kakvo pranje si ti mene zvao letos,sta da perem na ovom motoru,gepek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Novembar 9, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Ou odličnu temu nisam mogao zaobići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kud svi Turci tu i mali Mujo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan M O J A A F R I C A 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ridji_ue 0 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Moja suzanica spava vec... u sobi je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Novembar 22, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga moje cedo dok je vreme jos bilo lepo, sada spava zimski san... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Stara, ali sasvim pouzdana Yamaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan suzana mz-ejac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Ovo desno sam ja na mom prvom motoru!Sa nepunih 6 godina.u pitanju je naravno Tomos automatic. Yamaha Virago535 Sadasnji moj ljubimac je:FZ6 Fazer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Novembar 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos po koja slika mene i motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je motor koji sam imao pre Triumpha , Suzuki K5 za koji se jos uve vezujem emotivno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 27, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo prao, pa... By lalajko, shot with Canon PowerShot A95 at 2007-11-27 By lalajko, shot with Canon PowerShot A95 at 2007-11-27 By lalajko, shot with Canon PowerShot A95 at 2007-11-27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mareee 1 Napisano Novembar 27, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...za mene sezona tek počela,čekam samo blato do kolena! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OROZ 1 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Slavonski Brod Prijavi odgovor kao problematičan APN 6S - '89- prerada na neki SM -kao, mašina od CTX na 90 MZ 150- '90-kupio ga prije godinu i pol, stojao u podrumu od početka rata, na satu 3500! nedavno ga sredio i registriro JAWA 350- 82' uzo ju od kolege, njemu smeta, dogovorit ćemo se kao.. - čekat ću koju godinu da postane old timer, pa ćemo vidjet MZ 250 -88' kupio razvaljenog zbog papira i dobio još jednog skoro kompletnog u dijelovima. Sve raspančo i prodo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 30, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje makine,,,,,najbolje makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj Transalp ... Used and abused... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje bivse ljubavi i poslednje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...