maus 57 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je . Da li si zadovoljan 10-kom ? Hvala Nisam je još vozio, pa zato ne mogu da komentarišem. Uzeo sm onu, koja ima sve (S-KTRC, KIBS ABS, Showa BPF ....) Dok se naviknem na svu tu elektroniku, bit če jul, tek tada mogu da napišem utisce. Maus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove ZX10R 2012, koja naravno več ima sve, što motor mora da ima ... Akrapović in sedište od Bobana Još malo, da se sredi, dotera i preuredi, da se može u martu registrovati. Sretna vam nova Maus AAAAAAAHHHHHH....... razboleh se....... srecna i tebi Nova Godina i da se lepo nauzivas sa ljubimcem...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Braćo !!! Evo i da se predstavim, Vozikam se vec 21. god. na dva točka, milslim da dosta znam o motorima, delovima i o vožnji, ali sam sa kompjuterom veoma slab, pa tako da u buduće ne zamerite ako nešto ne pročitam ili ne odgovorim odmah. Hvala unapred. Vozim YAMAHU STAR WARRIOR 1700, 02 god. i Veoma se lepo vozim na duge i kratke relacije. Nekad sam prelazo oko 20 do 25 hiljada km, a sada malo manje.[/font] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 29, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove ZX10R 2012, koja naravno več ima sve, što motor mora da ima ... Akrapović in sedište od Bobana Još malo, da se sredi, dotera i preuredi, da se može u martu registrovati. Sretna vam nova Maus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, motor , jako udoban i pouzdran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se naviknem na svu tu elektroniku, bit če jul, tek tada mogu da napišem utisce. Maus Iskljuci ti to pa se navikavaj ... Definitivno pole position u ovoj temi! Ljubomoran sam! Cekamo jul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukoff 1 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda cm 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ,a evo i moje HONDE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo manjih slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog gixera 92.god... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem i predstavim svoju lepoticu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan prvenac, lepo smo se druzili. (vreme je za nesto vece) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan novi ljubimac.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan novi ljubimac.... Srecno,prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan novi ljubimac.... Tibore das jedan krug. spremi pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 30, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara Jasmina... I nova ljubimica... Fazera za koji dan očekuje registracija, nove gume, i gomila džidža bidža iz Laboratorije, do proleća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moja stara Jasmina... I nova ljubimica... Fazera za koji dan očekuje registracija, nove gume, i gomila džidža bidža iz Laboratorije, do proleća. Lep Fazer,moj prethodni motor je bio fazer,srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 30, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Biće još lepši kad mu se nakače nosači i roll barovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem. Biće još lepši kad mu se nakače nosači i roll barovi. Imao sam ja nosace na mom Fazeru,prelepo ce izgledati,bar je meni kad sam ih stavio izgledao triput lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i moje Suze, Tjentiste. Uploaded with ImageShack.us I. Sarajevo. Uploaded with ImageShack.us Ja i nova kaciga. Uploaded with ImageShack.us Uzice. Uploaded with ImageShack.us 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrika 3 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: CB1000SF Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Februar 16, 2012 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj RS GP1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih ljubimaca. BMW R1100RT i HONDA CBX 1000-6cilindara 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Februar 20, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Suza stigla u ergelu Kvari prosek hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rjosip1 0 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Joca, Pancevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...