djura 28 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo istog dana stigao i "One Brother" za GS-a a lep mi je kanarinac, a? ode serijski...a ni ovako ne izgleda lose 15ak min zajebancije i voila!!! Ovde imate snimak sa serijskim (pogledajte za koliko da me pokupi ortak sa Svabinim audijem!!) a ovde je sa two bros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 21, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Buahahahahaahhahah najvise mi se svidja komentar na kraju ''....lakse bre, dete spava..." Mislim da je to komentar koji ces najcesce da slusas + tiganj u vugla ;D Moram priznati da mi se karbon verzija vise djasvi. Zvuk je do egg. A i slika br.1 je bolja nego sa reklame za tvoje kitonadogradzivace...na njoj se lepo vidi Breitling ;D ;D Slika br.3 je ponovo pokusaj slikanja u ф Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Octobar 21, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan E bez veze su i jedan i drugi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A shto mu ne skinete prigushnice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 21, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Yo ne kenjaj kad su i tebe jedva ubedili da skineš DB kilere . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A shto mu ne skinete prigushnice.. Jovane sine, ovo je zapad, fin svet...vladavina zakona Cek da se vratim pa da zasviramo jedan kvartet na trgu...u stvari Smajsera ne mogu da racunam u kompletnog izvodjaca - ipak jedan trio i po Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan he he,kad nejde bar da se cuje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 21, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan he he,kad nejde bar da se cuje ;D ;D ;D Ok..a pravopis,a vujaklija..? ;D Djuricu sine,unapred se radujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kada ce ti smajliji konacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan he he,kad nejde bar da se cuje ;D ;D ;D Ok..a pravopis,a vujaklija..? ;D Djuricu sine,unapred se radujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo istog dana stigao i "One Brother" za GS-a a lep mi je kanarinac, a? ode serijski...a ni ovako ne izgleda lose 15ak min zajebancije i voila!!! Ovde imate snimak sa serijskim (pogledajte za koliko da me pokupi ortak sa Svabinim audijem!!) a ovde je sa two bros. A pogoto se cuje ono "klank" kad usaltas u prvu.EUROPE QUALITY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eee nisam se tome nadao od tebe, mislio sam da se bolje razumes u motore. To "klang" je zvuk od copave koju sam podigao da bih krenuo a ubacivanje kod GS iz lera u prvu ili bilo koju drugu ne proizvodi apsolutno nikakav zvuk. Uostalom, dacu ti krug pa ces da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 21, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Cek da se vratim pa da zasviramo jedan kvartet na trgu...u stvari Smajsera ne mogu da racunam u kompletnog izvodjaca - ipak jedan trio i po Dobio si ti lepu ocenu motora od strane nepristrasnih posmatraca u Juznom bulevaru, pa sad mozes da mu okacis i saksije sa strane - nista ti ne vredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRABUS 11 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces u Michigan-u, prosla sezona....spusti se malo ovde do Californije, 30 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces u Michigan-u, prosla sezona....spusti se malo ovde do Californije, 30 stepeni veruj mi, bolje od ovoga mi ne treba: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan eee nisam se tome nadao od tebe, mislio sam da se bolje razumes u motore. To "klang" je zvuk od copave koju sam podigao da bih krenuo a ubacivanje kod GS iz lera u prvu ili bilo koju drugu ne proizvodi apsolutno nikakav zvuk. Uostalom, dacu ti krug pa ces da vidis Na TDM-u nema ni na copi klang.Jebiga ipak si se ti navikao na cuveni Suzuki V2 kvalitet, pa nista ne smeta ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na TDM-u nema ni na copi klang.Jebiga ipak si se ti navikao na cuveni Suzuki V2 kvalitet, pa nista ne smeta ;D ;D ;D. pa nista...ti onda vozi TDM-a, pusti nas da se mucimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na TDM-u nema ni na copi klang.Jebiga ipak si se ti navikao na cuveni Suzuki V2 kvalitet, pa nista ne smeta ;D ;D ;D. pa nista...ti onda vozi TDM-a, pusti nas da se mucimo E diRRty, diRRty, da mene ovako zajebava ja bi se kao administrator foruma samoizbacio ........ ZAUVEK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh i ja da se vozam. Vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Na TDM-u nema ni na copi klang.Jebiga ipak si se ti navikao na cuveni Suzuki V2 kvalitet, pa nista ne smeta ;D ;D ;D. pa nista...ti onda vozi TDM-a, pusti nas da se mucimo E diRRty, diRRty, da mene ovako zajebava ja bi se kao administrator foruma samoizbacio ........ ZAUVEK!!! Evo sad cu da se samoizbacim ipak nije uredu da me tako zajebava ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na TDM-u nema ni na copi klang.Jebiga ipak si se ti navikao na cuveni Suzuki V2 kvalitet, pa nista ne smeta ;D ;D ;D. pa nista...ti onda vozi TDM-a, pusti nas da se mucimo E diRRty, diRRty, da mene ovako zajebava ja bi se kao administrator foruma samoizbacio ........ ZAUVEK!!! Evo sad cu da se samoizbacim ipak nije uredu da me tako zajebava ;D ;D ;D Paaaa sta da ti radim.... da si dobio sta si trazio...dobio si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Na TDM-u nema ni na copi klang.Jebiga ipak si se ti navikao na cuveni Suzuki V2 kvalitet, pa nista ne smeta ;D ;D ;D. pa nista...ti onda vozi TDM-a, pusti nas da se mucimo E diRRty, diRRty, da mene ovako zajebava ja bi se kao administrator foruma samoizbacio ........ ZAUVEK!!! Evo sad cu da se samoizbacim ipak nije uredu da me tako zajebava ;D ;D ;D Paaaa sta da ti radim.... da si dobio sta si trazio...dobio si. U pravu si ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan taj šminkerski stil prolazi samo u ta Mičigen!!!! čujem da u Beogradu frajeri voze stromove, a ne ova metroseksualne bavarske poluproizvode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan E burazeru u Beogradu frajeri voze R-ove ne starije od godinu dana,a ove sa tim rodama niko i ne gleda,a kamoli da ih poznaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 23, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E burazeru u Beogradu frajeri voze R-ove ne starije od godinu dana,a ove sa tim rodama niko i ne gleda,a kamoli da ih poznaje. Otkud ti znash shta se vozi u Beogradu...frajeru? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...