čika_velja 11 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima ili zna gde moze da se nadje polovan ili nov zamajac za atlantic 125 2003, Cekanje da stigne nov deo je oko mesec dana polovina polovine sezone Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Kostu..on ima sve zive delove za svakojake motore.. 066 961 9779 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tip motora u pitanju? Mozda odgovara od liberty-a 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..meni se takodje cini da je Librtijev zamajac identican.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad već ne znamo, stari u šake i u radnju pa se uporedi, najbrže i najsigurnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na odgovorima.. Nasao sam na kraju kod radosa na petlovom brdu imao je nov... Mislim da je isti i za liberty i beverly cini mi se ta su u potpunosti isti agregati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...