dejan-b 59 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Model sa ugradjenim jastukom koristene 7 dana kao nove imam dva komada cena po komadu 30e 0641117717 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Model sa ugradjenim jastukom koristene 7 dana kao nove imam dva komada cena po komadu 30e 0641117717 A dimenzije ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije 180x52 ostalo na googlu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Maj 1, 2012 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kojih je dimenzija kad se spakuje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na netu ne mogu da nadjem debljinu podloške. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan SELF-INFLATING SS12 Product code 78006 78006V - 1090 g - 180 x 51 cm In polyester fabric with resin foam • Inflatable pillow and special self-inflating valve • Stuff sack. Jako mala kad se spakuje moze da se vidi kod mene koga interesuje 0641117717 http://www.deportesnomadas.com/Ferriono-Self-Inflating-Matt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 2, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra stvar....malo ih je teže izduvati i spakovati ali pri postavljanju ne treba pumpa sve rade same i lepo se spava na njima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan moze na cekove ko nema kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan naduvaj to vec jednom i izmeri debljinu podloske. vidis da nigde nema info za debljinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan ko hoce da du.. moze gratis podloske naravno spremne za akcijuuuuu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Maj 17, 2012 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zezas, tako ces i da ih prodas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan klasično kljuse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve te podloske je standardna debljina negde oko 3-5cm ne verujem da je deblje... Ali je neverovatno udobno. Ja sam imao, ali meni ne odgovara, jer ne spavam mirno nego se stalno okrecem pa u pola noci ostanem na zemlji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...