ugac 1150 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sa oko 120 na mladog fazana koji je naleteo na vrh kacige i raspuko se. Mesto dešavanja: Magistralni put Kraljevo - Čačak. Čuvajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 29, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu........ Dobro je. Kako izgleda kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam je slikao jbg, ali izgleda ok. Ptica je udarena onom ivicom ispod brade tako da i nije toliko uprljana. Ortak se žali na bol u vratu i u desnoj sisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 29, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Fazan exterminator Dobro je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano April 29, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan znaci bice corba od fazana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cuti dobro je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ih, samo 120 ... Dobro je prosao. Ja ne bi znao sta me snaslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 29, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim te nisko leteće objekte,pogotovo rode,jedna je mogla da me skine sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 955 Napisano April 29, 2012 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video mleveno meso na prvoj slici pomislio sam:"200-i-nesto". Sta ti je sila! Ovaj vrabac je zavrsio karijeru na preko 100kmh,ali tako se namestio - iscupao mu kicmu iz dupeta... Stavio sam link zbog gadljivih. http://imageshack.us/photo/my-images/535/vrabac.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video mleveno meso na prvoj slici pomislio sam:"200-i-nesto". Sta ti je sila! Ovaj vrabac je zavrsio karijeru na preko 100kmh,ali tako se namestio - iscupao mu kicmu iz dupeta... Stavio sam link zbog gadljivih. http://imageshack.us...535/vrabac.jpg/ Meni izgkleda ko cekic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Au al si ga ogulio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Van sezone na fazana?!! Cccccccc.... Sad ozbiljno-U donji deo kacige!!!? Jbt,pa i nije cudo sto ga vrat boli,super je prosao,hvala bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano April 29, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Covece isto kao u filmu "Final Destination" kada onog ubiju golubi. Dobro si se izvukao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2989 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bez preterivanja, pri toj brzini nas Drago je dobro prosao. Mogao je da spadne sa motora, ne daj Boze, pa tek onda da bude belaja.... Ili pak ovako da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 29, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao sreće pri 150 sam ošamario fazana retrovizorom u vugla.... Koji mu je qur bio da izleti iz trave i počne prelet preko puta pojma nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Fazani samoubice. Čudna neka ptica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 29, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Gazda-FAZANUplasi me prokleta pticurina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 29, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fazani samoubice. Čudna neka ptica. Možda su zavisnici od adrenalina ? Pa počinju prelete na "prco kevu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 29, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas izlete jedna pticurina, ne znam dal je fazan ili prepelica ne razlikujem ih bas najbolje Srecom bilo uzbrdo ja sa skuterom, jedva sam zakocio Direkt u oko hteo da me nabode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan I meni danas izlete jedna. Šta je sa ovim pticama u ovo doba godine? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na krvozedni pogled u tim ocima! Na 'ticu mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 30, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Raspuko je termin. Sjetilo me to na moje ubistvo. Vozim auto kroz madjarsku ravnicu nekih 80-100 km/h. Radio. Pricamo...kad odjednom u gornji desni cosak sajbe zvekne vrabac. A moja sestra ce "kretenu jedan, kako to vozis, ubio si ga...." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano April 30, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja u petak na autoputu (kolima) zakacih fazana koji je PRELAZIO autoput. Poceo je da leti tek kada ga je skoro udario kamion u desnoj traci i pravo u suvozacko staklo na mom Golfu. Sreca da je prozor bio zatvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 30, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan ORtak prosle godine udari fazana sa VTR kom na 260km.h....Sreca, pa udario prvo u vizir pa posle u njega.... Puko plexi na motoru i pukla nova AGV kaciga.... imao srece da ga nije u glavu strefila, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam negde sliku od pre par godina, ako nadjem okacicu je, kako se vrabac smestio u prazan prostor pored fara, mislim da je u pitanju bio golf 1 ili 2.Da ga je neko namerno pakov'o ne bi uspeo tako da ga slozi:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...