Jump to content

Moto Zajednica

Spojene teme : Aprilia RS 125 i Aprilia RS 125 Spains No 1 - Trle Ross 46

Sta Mislite O Aprilia RS 125 Spains No 1  

30 članova je glasalo

1. 1. Sta Mislite O Aprilia RS 125 Spains No 1

• SUPER JE
      12
    • DOBAR JE
      11
    • NIJE LOS,MOZE BOLJE
      3
    • LOSE JE
      1
    • ODVRATAN JE
      6

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 489 postova

one su serijski ushtrojene na 15ks... medjutim postoje naravno fore da se odblokira...

najskuplja blokada joj je na CDI-u... ove ostale su mehanichke i "lako" se otkllanjaju tj mogu da se skinu u sopstvenoj garazzi uz malo alata i znanja...

dok se blokada sa CDI-a skida u servisu uz pomocc kompjutera... tako je meni recheno od strane jednog od ovlashccenih servisera...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 489 postova

Mozesh da mu stavish sportski filter za vazduh i imace malo bolji zvuk. ;)

dobicce dublji i tuplji zvuk ne onaj prepoznatljivi 2t zvuk ali cce imati problema sa smeshom...

tj moracce da poshteluje karburator... a dobicce neshto jako malo chak i neprimetno...

jedna stvar filter se nikako ne preporuchuje na serijali... nie bash preporuchljivo iz nekoliko razloga:

1. Prljavshtina- brzze se prlja i chesto propushta prashinu u karburator, shto prozrukuje uchestalije skidanje filtera a samim tim i uchestalije chishccenje karba.

2.Kisha- Ako motor planirash da vozish i po kishi onda cce to biti jako teshko sa sundjerastom pechurkom(filterom) zato shto voda zapushi bore na filteru i samim tim cce se motor gasiti... a sundjer se ne sushi tako brzo.

3. Lakshe je preraditi serijski airbox nego kupovati, montirati novi filter i shtelovati karburator. Shto je ujedno i rizichno pogreshno nashtelovana smesha mozze da prouzrukuje osiromashenu smeshu i da dodje do toga da motor zariba... Karike se slepe za cilindar i aj ciao.  :-*

Ovo se deshavalo mnogima pa zato i pricham...

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: ...

Trle,ja sam stavio pomenuti filter na mom bivsem rs-u,ako hoces stavi taj filter,cuce se puno bolje,i onda ga odnesi ga kod draxe da ti fino nasteluje karburator i mozes da ga picis i vostis i po kisi ,a i po suvom!!!

• Svrati ponekad, 227 postova

zaboravi na k&n....neces nista veliko dobiti...pa mozes izduv da mu zamenis...neki leo vince zx...ili arrow...ili gianelli...raspitaj se...a sto se tice blokade,na rs-u '92 + -'97,blokada se skida tako sto se dzek,odvoji...uz jos neke sitnice...to sam ja cuo od druga,koji je skidao i radio mu je preko 8000 obrtaja,a pre toga do 8000 obrtaja...mozda gresim,ali tako sam cuo.pozdraw

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: ...

brate,uzmi ga i skini blokade,e posle ako hoces nabaci mu malo zvuka...secas se kako se cuo moj rs,sto se tice auspuha ja ti preporucujem gianeli,zajebi sve ostalo, a k&n najskuplji ti dodje do 50 evra......pozdrav!!

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista

Nisu ogranicene na 130 nego katalizatorom na 170 kmh,skines katalizator,promenis prenos,filteri spuf,itd.imas za oko 400-500 evra kit ja mislim.od 154 ccm.boja je uzasna  ;D ali ako ti se svidja kupuj,pa da se zajedno vozikamo sa istim motorima ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja