Mikka 431 Napisano Jun 4, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa odlicne fotke !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 4, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ovim putem da zamolim Kosku, Dzonija, Rusica i OverLorda da nekako doture video materijal radi montaze istog Dogovor moze preko PP-a .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ovim putem da zamolim Kosku, Dzonija, Rusica i OverLorda da nekako doture video materijal radi montaze istog Dogovor moze preko PP-a .. UUUuuu, bice to filmcina, ili bar serijal od desetak epizoda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Jun 4, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti happy end? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 5, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće, hoće, venčaće se na kraju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće, hoće, venčaće se na kraju... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 5, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan По Кваришиним сликама се види следеће: шта је факир за змије и Кома за Карпате то је Педрић за Кепијаде! Pedrić je pobedio. Da mi je samo onakve brkove da postignem, meni bi i to bilo dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigli kućama i okončali ovaj divan produženi vikend.. I pored jako loših prognoza (svih) vreme nas je poslužilo.. kao da je neko pomerio katangu za sutra.. Sjajna organizacija, puno ludaka na jednom mestu i ukratko Kepo hvala ti što postojiš i što se bakćeš s nas ludaci evo ga delić atmosfvere u epizodi čiji je veći.. Gazdarici Alex medalja.. i ćaletu orden.. uzor za pravo srpsko domaćinstvo Imaće našu preporuku za seoski kvaD turizam Hvala drugari na pohvalama ali vi ste bili za medalju pa vas nije bilo tesko ugostiti a i ako bude srece opet cemo se druziti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka Vam cast svima super fotografije a i super provod rekao bih. Izgleda da cu i ja da kupim neku tako kros polu kros enduro masinu hahahah Svaka cast jos jednom i ponovilo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 5, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte drugovi, gde je ovo? Dali može da se noći ili je sve privatno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jun 5, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel to MishaF vozila svoj motor ili se vozi sa Popsijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to MishaF vozila svoj motor ili se vozi sa Popsijem? Svoj je vozila i to za sve pare :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jel to MishaF vozila svoj motor ili se vozi sa Popsijem? A?! Kakve su ovo prozivke?! Sta, pa mu zbog toga otisli lezajevi?! Svoj naravno! Pozdrav za drustvo, Kepu, dadilju... Meni bilo super! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 5, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi drugari koji su nosili fotoaparate kamere i ostale masinerije za snimanja fotki i vidoja, bili ljubazni da zipuju sve slike koje su napravili u jedan folder i posalju na www.sendspace.com da bi mi sto smo bez aparata mogli da skinemo i proberemo slike koje nam se svidjaju??? Hvala unapred! Kepo kepo... da te nema, treblo bi te izmisliti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 5, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio je i Jager sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vrh... okačio sam mu na FB :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 5, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bio je i Jager sa nama I to se teleportovao pravo sa plaže sa sve krabom u ruci! Kakvi ste vi genijalci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio je i Jager sa nama Bicu i ja jednom na takvoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte drugovi, gde je ovo? Dali može da se noći ili je sve privatno? Prokoško jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 5, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan vrh... okačio sam mu na FB :D I gotovo me rasplakao... Ljudi ostao sam stvarno bez teksta. Ovakve drugare bukvalno niko nema!!! :care: :care: :care: :care: :care: :care: Do avgusta će već nekako da se preživi, a onda GOLIJOOOOOooo!!! EVE MEEEE! Jes' da dolazim samo na 2 nedelje, jes' da sam već imao "seansu" sa gospođom uz objašnjavanje zašto me neće biti kući pola godišnjeg, jes' da mi ni motor nije registrovan.... ALI NEMA VEZE Ništa me neće sprečiti da se vidimo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 5, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da nastavimo sa slikama evoga svanuo je i drugi dan našeg izleta Rano jutro u Kosjeriću doručak i okupljanje na zbornom mjestu pa kretanje u nepoznato samo znam da je odredište Zlatibor ... (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...