kepo 4527 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mole se svi zainteresovani da prijave dolazak na PP, najkasnije do nedelje 27.maja zbog organizacije smestaja i hrane. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan HEIDENAU K74 130/80-17 8.213 Din HEIDENAU K69 90/90-21 4.725 Din nema cene za prednju 74 K74 proizvodi se samo kao zadnja, nema prednje K74. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 22, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 007+1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 22, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 007+1 SITNOO !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 22, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 007+1 SITNOO !! JUNCI!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan auf... nikad docekati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 23, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do pre dva dana tripovao da se kreće u ovaj četvrtak..... Eto koliki napad neizdrža sam dobio. Kinez je propisno namunjen i najiskrenije se nadam da će sve biti ok s njim. a ako ne onda ide na tombolu za članove ove ture... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 23, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motori moraju biti dobro spremni! Nemojte zbog neke banalne stvari da ostanete u nekoj nedojdji, i da vam prodje vikend u šlepanju motora do kuće ili kampa. O gumama smo pričali već sto stotina puta i tu je sve jasno. Bez enduro gume ne krećite u vožnju! Iskustvo je potrebno! Ovo nije vožnja gde prvi put učite voziti off road. Na taj način pravite veliki pritisak vama i ostalima. Josh jednom dobro razmislite da li se pronalazite u gore navedenom textu. Nemojte biti sebicni .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Maj 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma vraćaj tehnički neopremljene motore i neiskusne vozače da čuvaju kamp, nema druge Valjda ljudi shvataju da svojim neiskustvom mogu upropastiti ceo dan iskusnim vozačima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 23, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma vraćaj tehnički neopremljene motore i neiskusne vozače da čuvaju kamp, nema druge Valjda ljudi shvataju da svojim neiskustvom mogu upropastiti ceo dan iskusnim vozačima? Pa znash kako to ide kod ljudi, uglavnom ego ne dozvoljava da priznaju sebi i drugima ... Moje je da skrenem paznju i podsetim josh 300 puta, a na drugima je da razmisljaju o tome i odluce. Zabraniti ne mozesh nikome .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Maj 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onda iznajmite helikopter za izvlačenje zaglavljenih motora ...naravno, zakup helikoptera plaćaju ti koji su se zaglavili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hitmene zasto nisi lepo ovo citirao meni nego kao onako okolo naokolo.... Idem i tacka. Ne brini nikome necu upropastiti voznju jer ako vidim da mi ne ide ili da ne mogu da izdrzim precicu na asfalt..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 23, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hitmene zasto nisi lepo ovo citirao meni nego kao onako okolo naokolo.... Idem i tacka. Ne brini nikome necu upropastiti voznju jer ako vidim da mi ne ide ili da ne mogu da izdrzim precicu na asfalt..... Nisam citirao tebe zato sto se nisam obratio tebi, vec ovu Kepinu sugestiju citiram od pocetka teme i upucena je svima. Ovo je i moje generalno misljenje, ali nije moj problem ako se neko pronadje u tome. Taj koji se pronadje, treba da razmisli zasto se pronasao. Kao sto sam vec rekao, moje je da pruzim prijateljski savet i to je sve sto ja mogu da ucinim, tako da zle namere nema .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pronasla sam se jer svi znate da sam svez vozac... doduse jes da ne vozim tako ali cinjenice su takve.... Necu nikome smetati i nikoga necu usporavati, znacu kada treba da odustanem.... Toliko od mene... vidimo se tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 23, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Nensy nem da se nerviras ,Marko nista lose ni nepotrebno nije napisao,a ti ces svakako sa tenerasima,vecina njih i onako ide stazama za devojcice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nency nem da se nerviras ,Marko nista lose ni nepotrebno nije napisao,a ti ces svakako sa tenerasima,vecina njih i onako ide stazama za devojcice znao sam da je mislio na mene, al ću se praviti lud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 23, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi neiskusni i sa neodgovarajućim motorima će obijamo kafane po komšiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, kada sam pisao tu rečenicu nisam imao nameru da je ponavljem 100 puta i boldujem. Koga tema inetesuje taj će pričitati. Hitman je iz najbolje namere to ubacio u moj prvi post, i ponovio u temi par puta, i muslim da je dosta. Nensy, nemoj da se ljutis. Dodji, probaj, ako ne ide iskljuci se na prvi asfalt. Iskustvo u offu je bitno,i mora biti bitno kada se vozi tri dana po ko zna kakvim terenima. Al jos jedna jako bitna stvar. GUMA!!! Ako ne mozes da prodjes neku deonicu, ima ko moze da ti pretera motor. Al kad nemas sa cime da je predjes, to je vec problem. Moze i tad, al da nam se 00 otegnu i čmar prsne, a krenuli smo da se vozikamo i uzivamo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 23, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li potrebe za rezervacijom mesta za stvari u kamionu? Ili goriva?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova moze za da prodje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Idem i tacka. Jel puk'o sto ili ruka? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 23, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dragi lupio sakom o sto i rekao : `` Da, draga `` (ubice me kad vidi ovo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li potrebe za rezervacijom mesta za stvari u kamionu? Ili goriva?... Nema potrebe, ima mesta i previse. Da napomenem, a reći cu i opet pred pocetak. Smestaj i hranu vi plaćate na licu mesta!!!! Novac se daje isključivo domaćinima!!!! Mi smo našli i organizovali smeštaj i hranu, a sve ostalo završavate sa domaćinima. Jos jedna bitna stvar! Kako ko dolazi, tako se pakuje u smeštaj. Šta kome zapadne i sa kim, to mu je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Spisak nema potrebe da izbacujem, svi znate ko dolazi. Samo vratite film u nazad dve godine, i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...