radelet 8 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko ima zelju da razdvoji kocnice i stavi teflonska creva na svog VFR-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan mislis da razdvoji CBS zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne bi, ali imam razdvojen vec sa teflonskim crevima, pa bi se manjao sa nekim ako neko oce ovaj moj setup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne bi, ali imam razdvojen vec sa teflonskim crevima, pa bi se manjao sa nekim ako neko oce ovaj moj setup Mislim da su od vfr i XX isti. tako da trazis i od XX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da su isti, nego ako neko oce da predje na ovo sto ja imam, pa samo da se zamenimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Inace dobra stvar kod ovog mog setupa je sto napred koce sva tri klipa sad, a i sto vazi i za pozadi. Pa je i kocenje znatno jace, a posto ja motor koristim samo za putovanje, vise bi mi trebao CBS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...