kepo 4527 Napisano April 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti ovakvu halogenu sijalicu sa oznakom 12V35/36.5W proizvodjac Koito Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kako gde,u Japanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 25, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja brate sat vremena zevam po netu i jedino sam nasao na ovom sajtu http://global.rakuten.com/en/store/aida-sangyo/item/1126538/ Tako da prepravljaj to nekako za h4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano April 25, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na sijalici da li još nešto piše osim voltaže i snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan sredjuj taj bike,nemo da se zezash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja brate sat vremena zevam po netu i jedino sam nasao na ovom sajtu http://global.rakuten.com/en/store/aida-sangyo/item/1126538/ Tako da prepravljaj to nekako za h4. hvala druze, ako nista ne uradim tako ce na kraju i biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na sijalici da li još nešto piše osim voltaže i snage? Rakise ti si mi bio kec u rukavu, i nista to sto pise vec sam izbacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano April 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ja svakakve neke sijalice ali 'vaku prvi put vidim? Nemoj da se patiš sa traženjem već skini far i vidi kako bi nekako "ubudžio" ležište za H4 sijalicu koja je jača po snazi od te tvoje i nadam se da neće previše opteretiti alternator. Ili da promeniš far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 28, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan cekaj momci....da ne napravimo coveku vecu stetu nego korist. Druze nemoj da uzimas H4 je je previse jaka i moze doci do ostecenja vecih(alternator,regler). Ako vec moras da prepravljas onda uzmi sijalicu HS1 od vespe(novi tip PX)ona ti je 35/35W a oblikom je ista kao H4.Tako da nece biti stete nikakve a pasovanja ce biti. Evo kako izglada sijalca i gde mozes da je kupis...Prava oznaka je HS1(u drugim sopovima) ali su je oni krstili H4. http://shop.motobike.rs/SKUTERI/OSVETLJENJE/SIJALICE/SIJALICA-12V-35/35W-H4-BELA/prod_2927.html Drvugi predlog; Pokusas da razlemis ovu suknjicu sa tvoje sijalice,zatim uzmes opet od vespe(stari tip PX) sijalicu BA20D 35/35W i na nju samo navuci suknjicu sa tvoje. Evo kako izgleda sijalica i gde mozes da je kupis. http://shop.motobike.rs/SKUTERI/OSVETLJENJE/SIJALICE/SIJALICA-12V-35/35W-HALOGEN/prod_2947.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Igore hvala za info. Nrednih dana cu da pravim, pa javljam sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao mala prepravka ali nije ,ako nova sijalica nije na istom mijestu kao originalna far nece raditi ni slicno kao sa originalnom sijalicom ! Nisam mozda ovo najbolje objasnio ,dio sijalice koji daje svjetlost mora po dubini biti na odredenom mijestu inace sjenilo ga ne rasipa kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ma kapetane nemoj da voziš po mraku i riješio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...