draza 548 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem karburator za 2t 125 motor . Na motoru je trenutno mikuni . E sad mere ???? Ja sam to ovako izmeri a da li se tako meri ?????? Unutrasnja rupa na usisu ( gde se karb.srafi na cilindar ) je 28 mm Dimenzije spoljnog precnika ( isto prema cilindru gde se karb.steze sa gumom ) je 35 mm Otvor gde se kaci filter ( unutrasnji ) je 40 mm . Eto to su mere . Znaci moze bil koji za takav motor . Hitno nam je i ako neko moze neka javi da pomognemo coveku da sto pre nadje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam nesto od jedne kadjive! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pricaj sta imas , mere , neku sliku ako moze pa da prenesem dalje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...