draganm9898 0 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Suzuki DR Big 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i naslov teme kaze, Big mi blago trza na malim obrtajima (ispod 2800-3000 o/min). Kada krecem i presaltam u drugu brzinu osjeti se to blago cupkanje kao i u visim stepenima prenosa a pri malom gasu. Da li je to normalno posto mi neki "znalci " kazu da je to normalno za jednocilindrase? Stavio sam novi lanac, zupcanici su dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je normalno. Slobodno malo veci gas pa menjaj u vecu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 22, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan To je sasvim normalno, i meni se dešava kad prešaltam prerano. Vrati ga u nižu, "zaleti" ga malo pa šaltaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je mozda da si pretegao nov lanac koji si stavio. Ako ti se to nije pre desavalo dok je bio stari lanac, onda je svakako do novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano April 22, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je mozda da si pretegao nov lanac koji si stavio. Ako ti se to nije pre desavalo dok je bio stari lanac, onda je svakako do novog. Mislis nije dovoljno zategao novi lanac, a ne pretegao?.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 22, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je i meni malo bilo cudno kad sam ga uzeo pa naviko se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draganm9898 0 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Suzuki DR Big 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ma trzao je i prije promjene lanca. Stari lanac je bio istegnut na jednom mjestu pa sam mislio da je to uzrok cimanja. Stavio sam novi lanac, manje cima al jos uvijek cima. Evo dobio sam odgovor od drugog bikera koji vozi biga, i kod njega trza znaci takav je motor. Hvala svima na pomoci. Moguce je mozda da si pretegao nov lanac koji si stavio. Ako ti se to nije pre desavalo dok je bio stari lanac, onda je svakako do novog. Mislis nije dovoljno zategao novi lanac, a ne pretegao?.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...