wild hoog 2 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Nedavno sam za ovaj forum, pa odlučih da se registrujem. Živim u Republici Srpskoj, godinama vozim motor, i veliki sam fan svega što je povezano sa motorima. Vozim Yamahu XT, tačnije više njih, i onako pomalo se razumijem u mehaniku, tako da ako nekom mogu pomoći oko nečeg slobodno neka mi se javi. Unaprijed se radujem druženju i razmjeni mišljenja. Eto za početak ovoliko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 20, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže,nisi napisao u kom gradu živiš.Dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...