DUKI 215 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim lanac u dimenziji 530 standard,dakle bez ikakvih gumica,pored onih sto se prodaju na metar nadjoh KMC.Bio na njihovom sajtu i malo pogledao,odgovara mi ono sto pise ali me zanima da li je neko koristio ovaj lanac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano April 19, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio JT isto bez gumica i dobro se pokazao mada sam ga koristio na 125cc, a u istom su cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru ne moza da stane sa gumicama,jer je siri,zbog gumica,i kaci na jednom mestu kod prednjeg lancanika.Imam Reginu standard koja je presla ko zna koliko pa bih zamenio.Ni Reginu ni Did ne mogu da nadjem u Srbiji.Zvao sam sve redom,vecina prodavaca je smesna i neozbiljna jer mi pricaju pricu kako se to vise ne proizvodi,kao da nemam gde da pogledam sta se sve proizvodi.Samo jedan prodavac je bio iskren i rekao da je potraznja za takvim lancem slaba te zbog toga i ne nabavlja,ali da postoji. KMC sam nasao ali bih voleo da cujem i neko iskustvo pre kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano April 20, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=2 did 530 29 evra http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=150 kmc 530h ojacani 28 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6586 Napisano April 20, 2012 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Duki, godinama sam na Falkoncima vozio domaći lanac (za lift, kombajn). Nikad nije prešao manje od 10 000, nikada nije pukao. A bio je jeftin. Najčešće smo se vozili nas dvoje, plus stvari... Velika težina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...