Motorista početnik 2 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, zanima me ako neko moze da mi pomogne gde mogu nabaviti Laserov rezonantni auspuh Atx-a? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako ? Najradije bih uzeo novi, to trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano April 19, 2012 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde :Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorista početnik 2 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Tomos Atx Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde :Tekst koji želiš Ovo sam bas i nasao, ali zamisli koje sam srece, nema za Atx-a Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...