Syrus 4 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi, pre svega me muci koje gume staviti na Dragstar, do sada su bile Bridgestone Exedra G702, i G703, naravno ako neko ima neke bolje i kvalitetnije otvoren sam za sve savete a onda i gde nabaviti takve gume, interesantno u Srbiji se mnogi reklamiraju, ali do sada nisam nasao nista konkretno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor73 8 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Belgija Motocikl: Yamaha dragstar xvs 650,Jawa CZ 175,Hyosung rush challenger Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju, neznam dal si nabavio gume al ovako stoje stvari kod mene u Belgiji.To jest i ja ih narucujem iz Nemacke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Syrus 4 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama, resio sam gume po slicnim cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama, resio sam gume po slicnim cenama Ja sam predprošle godine,u oktobru uzeo PIRELLI MT66(zadnju),a prošle ,negdje u julu CONTinNENTAL Milestone CM1,prednju,(ovo je malo tržište i teško je bilo naći iste gume,za chopera.Sad je već bolja situacija). I to su bili problemi,jer nisam nikad vozio na rasparene gume.Elem,nije tu bilo nikakve extremne vožnje,ali PIRELLi se mijenja sjutra,jer je skroz potrošen(ostalo nekih 25-30%)i to sa Continental Milestone CM2 .CM1 nije osjetio,skoro 6000 km. Napominjem,gume su bile nove(proizvedene iste godine kad su i kupljene),ali veoma različito istrošene.PIRELLI se veoma sporo zagrijava,dok CM1 prijanja kao ''NENORMALAN'' . Toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paks 0 Napisano Jun 29, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mogucnost samo michelin provjereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovisi od načina vožnje, opterečenja.. Na 800 Classicu bila je prva ugradnja Bridgestone. Menjao na 20.000 km. Stavio Michelin -12.000 km. Kasnije Metzeler- prodao motor, prije nego sam menjao. Ali kažu, da su bile dugog trajanja. Sada, na 900 Classicu imam Dunlop. Motor pod punim opterečenjem (prtljag, saputnica), gume menjam na 12-14 tisuča. Neču ni da probam neke druge -nisu skupe, dobro drže, a imaji i beli rub sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...