boki_bg 38 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Od kojih motora sve pasu stapovi viljuski, prednja felna kao i izduvne grane za hondu hornet 2001god . Gde moze inace da se nadju ovi delovi... Hvala unapred kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da sve navedeno može sa CBR-a 600. Za izduvne grane sam skoro siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano April 16, 2012 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan samo pogledas koji je precnik (ja mislim da je 41mm) i mogu bilo koji stapovi tog precnika, nebitna marka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan kao što je Andreja rekao, hornet ti je blago ugušen cbr 600 koji nema razlike po pitanju prednje suspenzije, diskova, guma i ostalih stvari... Probaj da nadjes te delove kod nekoga ko trguje motorima, možda ima nekog raskupusanog za delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pokusacu da iscackam na netu nesto u vezi toga... Hvala jos jednom na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i dosta delova sa Horneta da nadjes, pogotovo tih malo starijih po ebay-u, a imas i ljude koji mogu da ih poruce i dostave direktno na tvoju adresu, pa ako ne nadjes u Srbiji i to ti je fina opcija. Ja sam narucivao delove za svog Horneta sa ebay-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 17, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan E Hornetasi koliko vam trose Horneti i kakvi su za odrzavanje, ti silni karburatori jesi zahtevni po pitanju stelovanja i tako to...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Motor uvek trosi u zavisnosti od toga kako ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Penzionerska voznja, ne preko 4hiljade obrtaja u gradu oko 5.5 litara. Na otvorenom 4,5L sestom brzinom 80-90 na sat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti trosi po gradu, promeni nacin voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti trosi po gradu, promeni nacin voznje Pozz uzeo sam CBR F4i to je skoro isti taj agregat, meni pri kombinovanoj voznji do 150km/h trosi oko 5.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...