Doktor Mabuze 83 Napisano April 14, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju 2 bočna kofera iz naslova i nosač istih za Yamahu FZ6. Koferi su u vrlo dobrom stanju, imaju ogrebotine od normalne upotrebe, nisu padali i slično. Prodaju se isključivo oba kofera u kompletu sa nosačem, zbog specifičnog kačenja. Cena fiksna 350 evra. Može zamena za jednodelno kožno odelo broj 60 ili veće ili za bolji komad HiFi komponente. Kontakt na PP ili 064/117-56-86 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Nosac otisao, koferi su i dalje aktuelni. U medjuvremenu su ubacene LE Diode za stop svetla. Nova cena 200 evra za oba kofera! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim da mnogi nisu informisani, a misle da jesu, cena novih kofera u Trionu je 27,945 dinara, ali za jedan komad, a ne za par, tako da bih molio samo ozbiljne ponude. Hvala Zadnja cena je 170 evra i fiksna je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 9, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ama Mabuze bre ne stizem da dodjem do tebe, sad tek dodjoh kuci, i to tako da su ukucani dosli taksijem i izvukli me za usi iz lokala... Evo svecano obecavam da te zovem i dolazim cim ustanem i dodjem sebi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije vezano za tebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 10, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te pitao da li možeš da koriguješ cenu................što se tiče triona i novih kofera, V35 idu u paru (dva kofera) za 27,945 dinara (blizu 250eur), tako su meni lično i personalno rekli na sajmu ..........ali će ih imati na stanju krajem meseca............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 10, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja privremeno odustajem dok se ne razjasni situacija oko cene novih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 10, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bočni koferi se prodaju uvek u paru, i tako su iskazane cene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano April 29, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...