Motoholic 2331 Napisano Octobar 18, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha ce na predsojecem sajmu motora u Tokiju prikazati prototip modela Yamaha XS-V1 Sakura. Pravljen po ugledu na prvi Yamahin cetvorotaktni motor XS-1 (650 cc) iz "davne" 1970-e. Sakura je opremljena agregatom od 1000 cc u V-rasporedu. Kad sam video sliku, jezik mi je ispao do poda... Koliko sam procitao, ovo nije koncept, vec prototip, pa samim tim izgleda da je blizi serijskoj proizvodnji. Mislim da je motor prelep. Obozavam klasicni izgled motora, pa jos sa svom modernom tehnologijom (fuel injection, moderna elektronika, kocnice, itd.) - savrsenstvo! Kakve sam srece, verovatno ce se prodavati svuda u svetu osim u USA. Evo par linkova: http://thekneeslider.com/archives/2007/10/16/yamaha-xs-v1-sakura-for-tokyo-motor-show/ http://www.motorcycledaily.com/16october07_xsv1sakura.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 18, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Old skool rulez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 18, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedano od Must have! modela! A cijena prava sitnica??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 18, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zaljubio na prvi pogled. Old school, al' u isto vreme moderan. Cijena? Jos nisu javili. Moja prognoza: $9.000 - $10.000 USD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan stvarno prelijepo, poceli su da kopiraju ducatijevu sport classic seriju neka neka ;p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo neobicno! Samo mi je vesanje motora malo neobicno i zadnja guma malo uska za 1000ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 18, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj klasika, ali ovaj mi se svidja, mada bi ga ja kupio i stavio u sobu kao ukras... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lep moped ,shteta shto je yamaha. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 18, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Diskovi izgledaju "boli glava" i ukazuju da se radi o mocnom motoru! Ubija i ovaj Coper look! Mozda bi ja podebljao sjedalo ,cisto za duze ture! Upravljac mu je fazon40'tih i uklapa se odlicno! Sta mu je u svjetlu boje bakra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu je u svjetlu boje bakra? Verovatno ogledalo... Prelep model. Može Aki da bude ljubomoran kolko oće na Yamahu što pravi lepe modele, koliko i kivan na Hondu što je dosadna ko jučerašnji p-oliv, ali ovo je jedan JAKO lep komad Yamahe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan nisam se nadao ovome :o prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da sam ljubomoran na ovakav model, ali recimo da ima i honda cime da se hvali...(ne znam kawasaki da li ima koji retro model;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan brate pa ovo je starije od tebe! vidiš da ima karbove sa šiberom i kik start. kakve honde kakvi bakrači, nema od toga ništa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 18, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je prelepa.. voleo bih da vidim tako nesto na putu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan brate pa ovo je starije od tebe! vidiš da ima karbove sa šiberom i kik start. Pa sta ako ima, ja nisam ni rekao da je nov nego da je lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 18, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan brate pa ovo je starije od tebe! vidiš da ima karbove sa šiberom i kik start. Pa sta ako ima, ja nisam ni rekao da je nov nego da je lep. Prvo sto je matora; Drugo, prepravljana je do bola i nije kao original; :o Trece, poredjenje prototipa novog modela jednog proizvodjaca sa 30-godisnjim modelom drugog proizvodjaca ne stoji; Cetvrto, tema nije Yamaha protiv Honde, vec jedan lep motor koji ce se uskoro mozda pojaviti na trzistu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 18, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Tema je Yamaha XS-V1 Sakura ,i neka se rasprava na tome i zadrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Tema je Yamaha XS-V1 Sakura ,i neka se rasprava na tome i zadrzi. ili šta? pašće čvrge! ;D he he he.. brate pa ovo je starije od tebe! vidiš da ima karbove sa šiberom i kik start. Pa sta ako ima, ja nisam ni rekao da je nov nego da je lep. dobro aj sad, nisi baš to reako ali nema veze. inače se slažem sa tobom, motor je prelep, caferacer, stvarno prelep! ali da ne bude da nismo rekli ništa na temu yamahe.. i ona je prelepa, sviđa mi se retro izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan The bike shows Yamaha is following in the footsteps of Honda, which will also use Tokyo to reveal its retro-styled Honda CB1100F and R models - also using air-cooled motors, albeit four-cylinder designs, and featuring the looks of Honda’s 1970s bikes. izvor:http://www.bikeintro.com/yamaha-xs-v1-sakura-2008/ Aj sad... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan meni je sve jedno ko kaga prati, ne volim ni hondu ni yamahu. aj sad.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znach da ipak imaju veze ova dva brenda i da se o njima treba diskutovati , ali na jedan drugachiji i fleksibilniji nachin. Yamaha stvarno jeste lepa ali prochitajte ko joj je bio uzor - Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep retro dizajn nadam se da ce da udje u serijsku proizvodnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...