veljasef 0 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima,ja sam Velja iz bg,24 godinice postao sam vlasnik ovog prelepog piaggio x9 (molim vas bez onog piaggio- moj te .... ) sto je dosta popularno u zadnje vreme veliki maxi skuter,xenon,perla beli,kofer,alarm,sportski izduv.... pa ako me vidite ili cuejte pipnite sirenu slike otom potom a ako neko moze da mi kaze zasta je lampica sa znakom uzvika na instrument tabli koja mi se upali u toku dana jednom na 2 sekunde i ugasi se i dali neko zna gde mogu da najdem plastiku migavca zadnjeg levo,beli mi treba,hvala svima,4um je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao kolega, cini mi se da sam te spazio vec par puta na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladeta 6 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 5 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano April 13, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 21, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ooo gde si veljo delaganovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micki13 0 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Druže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaxxa Phenom hvala na dobrodoslici ljudi,veoma ste ljubazni Evo da se pohvvalim,juce sam bio na svom najduzem putovanju na dva tocka,isao sam za krusevac i namerno nisam hteo autoputem nego precagama radi uzivanja,odmaranja i testiranja....sad posle ovoga bih smeo i na auto put na duze relacije evo neka slicka: bila je prava uzivancija,lako pretice,lepo se obara a 2 patrole kada sam preticao na njihove oci,u krivini,peko pune,na 80-9-km/h su me samo ispratile pogledom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano April 24, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...