zikba 0 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, konacno sam se castio jednim Beverly-jem uz njega sam dobio kofer sa novog ali na zalost u drugoj boji i sa drugom bojom koze. Molim vas da mi preporucite gde u Beogradu da ga odnesem na farbanje i presvlacenje crnom "kozom", ako nema na jednom mestu - onda pojedinacno. (trazio sam po forumu i nasao u glavnom "uradi sam" varijante, a za to na zalost nemam uslova). Naravno i neke okvirne cene su dobrodosle. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 10, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da ćeš naći farbara koji presvlači sedišta i obrnuto. Za presvlačenje ti preporučujem Bobana iz Zemuna (nađi temu na forumu) Za farbanje mogu da ti preporučim lika koji je meni farbao motor...pod uslovom da ti ne lepi nalepnice na kofer, jer PROVERENO ne zna to da radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikba 0 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi oba kontakta na pp ili ovde, sve jedno. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naš kolega i drugar SmokeS provereno dobar farbar i detaljista, a imamo i kolegu tapetara. Bojim se da je to mali posao za Bobana i da neće imati vremena za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikba 0 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda dajte da zovem drugara SmokeS-a Meni je sve jedno ko mi ofarba dok je lepo i pogodi se sa bojom skutera hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan SmokeS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikba 0 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao kofer, naslon odneo Bobanu Sad mi ostaje samo da pronadjem da kupim platformu koja ide ispod kofera jer sam uz kofer dobio samo metalni drzac koji se srafi na skuter Isao sam u neku radnju i rekli su mi da pogledam u Piaggio-u jer je njihov kofer, tako da mi ne ostaje nista nego da sacekam da prodju praznici... Poz i hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides u PGS na NBG, spremi se za deruckanje. Mislim da bi moglo da se pročačka po servisima, ili imaju ljudi ovde što donose stvari sa ebay-a pa vidi malo se pomuči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...