Jump to content

Moto Zajednica

zikba

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zikba's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Sad sam opet krenuo u akciju povodom ovoga, cak sam i bio do servisa PGS gde su mi rekli "To ne moze da se naruci bez kofera" Da li mozda neko ima neku ideju, gde bi mogao napraviti tako nesto? Gde da potrazim slicno itd? Hvala!
  2. Pozdrav drugari - pomagajte. Treba mi platforma na koju se kaci Piaggio kofer od 42l koji ide na novog Beverly-a. Ja imam stari, imam onaj metal koji se kaci na motor ali nemam platformu koja se kaci na taj metal Moze i neka napravljena varijanta, ili da mi preporucite gde da odem da mi to naprave, hvala unapred!
  3. Ofarbao kofer, naslon odneo Bobanu Sad mi ostaje samo da pronadjem da kupim platformu koja ide ispod kofera jer sam uz kofer dobio samo metalni drzac koji se srafi na skuter Isao sam u neku radnju i rekli su mi da pogledam u Piaggio-u jer je njihov kofer, tako da mi ne ostaje nista nego da sacekam da prodju praznici... Poz i hvala na pomoci!
  4. Onda dajte da zovem drugara SmokeS-a Meni je sve jedno ko mi ofarba dok je lepo i pogodi se sa bojom skutera hehehe
  5. Posalji mi oba kontakta na pp ili ovde, sve jedno. Hvala!
  6. Pozdrav drugari, konacno sam se castio jednim Beverly-jem uz njega sam dobio kofer sa novog ali na zalost u drugoj boji i sa drugom bojom koze. Molim vas da mi preporucite gde u Beogradu da ga odnesem na farbanje i presvlacenje crnom "kozom", ako nema na jednom mestu - onda pojedinacno. (trazio sam po forumu i nasao u glavnom "uradi sam" varijante, a za to na zalost nemam uslova). Naravno i neke okvirne cene su dobrodosle. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja