motoras 195 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sada sam dosao iz markosa nema one vise mat crne za 16000 dinara pa sam uzeo onu za 16500 dinara crnu ali sjajnu nije mat da li je to puno i da li ko ima takvu kacigu i kakva imju iskustva zove se airtech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sada sam je pregledao one su italijanske a u unutrasnjosti nje ispod postave pise made in kina da li to kinezi prave za njih ili su me zaludeli pa mi nisu dali ne original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja airtech model Iskreno da ti kazem jedva sam cekao da je promenim.Postoji nekoliko razloga za to i navescu ti ono sta sam ja primetio. Prvi razlog je sto ne mozes da zamenis vizir tj. u radnji nemaju vizire posebno.Da budem precizniji,oni prodaju vizire ali ih nikad nemaju u radnji.Drugi razlog su sundjeri koji su se posle 4-5 meseci toliko skupili da mi je kaciga bila broj veca.Jako je neprijatan osecaj kad pri nekoj brzini osetis da kaciga ne stoji cvrsto na glavi vec se seta levo-desno. Kad sam je kupio jedva sam uspeo da je stavim na glavu tako da opcija da sam uzeo pogresan broj otpada.Treci razlog je sto mnogo sisti,duva,zuji i ko zna sta jos.To me je opasno nerviralo.Predjem 2 glave i oce glava da mi pukne od vibracija.I jos nesto sta sam primetio je sto nema kocnicu za vizir tj. ne mozes da ga "kliknes" pri zatvaranju. Ako se jos neceg setim dodacu.Ovo je moje misljenje i to sto se meni ovaj model nije svideo ne mora da znaci da ti neces biti zadovoljan.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a da li ti je pisalo ispod sundjera made in kina to me nervira ako sam dobio kinesku kiacigu po te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan po cemu se vidi da je to original agv kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je najbolja solucija da odes do radnje proveris ostale modele i onda uporedis sa tvojom.Ovako napamet tesko da mozemo nesto da uradimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan od kakvog je materijala bila ta tvoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan moja je od neke plastike u untrasnjosti ispod postave je stirapor i dosta je laka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model ja imam.Ispod sundjera je takva kao sto si opisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To sto se nesto pravi u Kini ili gdje vec nema nikakve veze sa kvalitetom evo i zasto: Od Mercedesa je u Njemackoj ostao samo jedan mali razvojni centar i muzej, svi pogoni su izmjesteni u Kinu i zemlje sa jeftinom radnom snagom. A kako to funkcionise, evo ovako: njemacka tehnologija i tehnika + kineska radna snaga + sistem kontrole kvaliteta = sasvim je svejedno dje se radi. E sada da se vratimo na AGV. U njihovom slucaju je bukvalno: koliko para - toliko muzike! Da se razumijemo, svaka od tih kaciga ce vam zastititi glavu, ali svaka takodje ima i svoju usku namjenu. AGV pravi gradske (GP1 i K-Series), gradsko-putne (Stealth i S4) i trkacke (GP-Pro i Ti-Tech) kacige. Ja imam K-Series i sluzi mi iskljucivo za grad i za suvozaca. I iskreno, nizasta drugo i nije. Ne ocekujte od kacige za 150 eura da bude tiha, jebeno udobna i jos da joj se skida postava. Ako vam treba tiha i dobra kaciga koja nije samo za grad, onda se treba malo isprsiti (cesto je to malo vise). Sto se bezbjednosti tice, svaka kaciga renomiranog proizvodjaca je dobra, ali ima dosta onih odlicnih. Mogu reci da je manje-vise svaka kaciga preko 250 ODLICNA, ispod toga mislim da nemate prava da se mnogo bunite (cast izuzecima - Caberg me je odusevio...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam za moju dao 16500 dinara to je malo vise od 200e uzeo sam da je i stavio na vagu da je izmerim tezina je 1,5kg nesto mi je laka koliko je vasa teska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nema nigde tezine nazad pise koji je model i velicina evo sada sam trazio po njenim pepirima i nigde nepise njena tezina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan da li kod tebe vitez koja nazad pise kolko je teska kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...