iksel 191 Napisano April 8, 2012 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Уживајте! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 8, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Znaci otopio se sneg Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 8, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...bas sam uzivao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je posle minut bilo muka, iskreno ko je radio obradu snimaka je bas zabrljao, a i sam snimak je nekako... ko mamurluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 8, 2012 (promenjeno) XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Meni je posle minut bilo muka, iskreno ko je radio obradu snimaka je bas zabrljao, a i sam snimak je nekako... ko mamurluk Зајебо тјуб са побољшањем против мрдања камере... Понављам аплоад за оне што имају проблем са морском болешћу Promenio April 8, 2012 član iksel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano April 8, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi snimak me oduševio upravo onakav kakav je bio. 10:57 na drugom snimku je, što kaže narod ''više sreće neg' pameti'' 20:05 takođe... Bravo za ekipu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 8, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Super,odlicni snimci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 8, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan koja je kamera u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 8, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni snimci i voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 8, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam,lepi predeli i voznja.Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 8, 2012 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan koja je kamera u pitanju? Canon PowerShot SX120 IS А за носач камере мораш питаш Окрада 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooodlično :D sviđa mi se sve... nego gde nađoste one bare i potoke... moraće neka repriza definitivno :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 8, 2012 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 8, 2012 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 8, 2012 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ooooodlično :D sviđa mi se sve... nego gde nađoste one bare i potoke... moraće neka repriza definitivno :D Имамо руту утефтерену у гармину, ако буде кише до четвртка за викенд обећавам идентичан провод Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Zakači rutu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano April 9, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO, KRALJEVI! lUDILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 9, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 9, 2012 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Zakači rutu? Ako je to to, ovaj MapSource je za mene enigma… Nesto sam ja budzio, pa se poremetilo vreme I par tacaka. E, da, kad se od Rajca krene prema Ravnoj gori, treba par km pre asfalta da se skrene levo, pa se izadje na asfalt dosta kasnije, ima ga samo 2 km do skretanja za Drazu, tu smo se zeznuli, ono je mnogo duze, al ispravicu I to, samo da nadjem stazu. Rajac Divco.zip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 9, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Isli smo mi ovuda vise puta,samo sto smo mi sa Ibarske direktno isli za selo Ba,pa Ravna Gora- Divcibare,s tim sto smo uglavnom izbijali na Tometno polje,par kilometara duze od ove varijante.Jako dobra deonica za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 17, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO trebo si se čuti sa ljudima da ti obidju kuću i okućnicu, kad ti vec ne obilaziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...