dule_lee 1 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanima me ima li gde da se kupi solidan disc lock sa alarmom u Novom Sadu ili da neko podeli svoje iskustvo što se tiče naručivanja iz drugih gradova, prodavnice i tome slično? Konkretno bih voleo da to bude Xena ili neki drugi malo poznatiji proizvođač po vašoj preporuci. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Xenu neces na zalost naci nigde, drugar je trazio pre nekoliko dana i obisli smo ceo grad. Najbolje da ti neko donese iz inostranstva ili naruci preko interneta... Ja imam xenu sa alarmom i skroz sam zadovoljan sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_lee 1 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam skoro u Motobox-u i oni imaju neki disc lock sa alarmom ali ne mogu da se setim koji je proizvođač (nije mi tako "zvučno" ime kao Xena ili Abus koje stalno pominjete na forumu), pa ću uskoro da ih obiđem ponovo da proverim stvar, al znam da pišti kao nenormalan, zabolele su me uši posle 5 sekundi . U svakom slučaju, svako podeljeno iskustvo je dragoceno. @bkns Hvala na obaveštenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Dule, sorry za kasnjenje, ali mozda ce ovo koristiti i drugim clanovima pa da kazem... Ja sam uzeo block katanac u top shop-u, i meni savrseno radi posao... Zavisi od precnika diska,ali kod mene na oba motora moze da se stavi na disk... E sad, postoji i druga i bolja "caka" kod stavljanja ovog katanca, mozes da ga stavis BILO GDE, i ukoliko ti neko samo pomeri motor (imas da namestis nivo osetljivosti) on ce da pisti kao lud, a ja sam poceo da stavljam dole kod side standa i poluge menjaca, tako da cim ga neko ispravi ili proba da pogura on probudi tastu iz groba. 2000din, godinu dana mi radi i po kisi i po suncu bez problema... http://www.top-shop.rs/katanac_sa_alarmom-482654-p.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...