Jump to content

Moto Zajednica

Disc lock sa alarmom u Novom Sad ?

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Pozdrav svima,

zanima me ima li gde da se kupi solidan disc lock sa alarmom u Novom Sadu ili da neko podeli svoje iskustvo što se tiče naručivanja iz drugih gradova, prodavnice i tome slično? Konkretno bih voleo da to bude Xena ili neki drugi malo poznatiji proizvođač po vašoj preporuci. Unapred hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora

Xenu neces na zalost naci nigde, drugar je trazio pre nekoliko dana i obisli smo ceo grad. Najbolje da ti neko donese iz inostranstva ili naruci preko interneta...

Ja imam xenu sa alarmom i skroz sam zadovoljan sa njom.

• U prolazu, 4 postova

Bio sam skoro u Motobox-u i oni imaju neki disc lock sa alarmom ali ne mogu da se setim koji je proizvođač (nije mi tako "zvučno" ime kao Xena ili Abus koje stalno pominjete na forumu), pa ću uskoro da ih obiđem ponovo da proverim stvar, al znam da pišti kao nenormalan, zabolele su me uši posle 5 sekundi . U svakom slučaju, svako podeljeno iskustvo je dragoceno.

@bkns

Hvala na obaveštenju.

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Dule, sorry za kasnjenje, ali mozda ce ovo koristiti i drugim clanovima pa da kazem...

Ja sam uzeo block katanac u top shop-u, i meni savrseno radi posao... Zavisi od precnika diska,ali kod mene na oba motora moze da se stavi na disk...

E sad, postoji i druga i bolja "caka" kod stavljanja ovog katanca, mozes da ga stavis BILO GDE, i ukoliko ti neko samo pomeri motor (imas da namestis nivo osetljivosti) on ce da pisti kao lud, a ja sam poceo da stavljam dole kod side standa i poluge menjaca, tako da cim ga neko ispravi ili proba da pogura on probudi tastu iz groba.

2000din, godinu dana mi radi i po kisi i po suncu bez problema...

http://www.top-shop.rs/katanac_sa_alarmom-482654-p.html

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja