Jump to content

Moto Zajednica

dule_lee

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

dule_lee's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. ali on dechko ne ispunjava minimum za oglase Моја грешка, до душе ненамерна Нека модератори ураде са темом шта следује. Свако добро.
  2. Zdravo drugari, na prodaju motor Suzuki gs500 ’94.godište JAKO POVOLJNO!!! Vlasnik sam motora 3 godine, registrovan je do aprila 2014. godine. Mašina FANTASTIČNO radi. Potrošnja goriva je oko 4 litra. U maju su mu stavljene NOVE Continental gume (ContiGo), koje su još uvek u GARANCIJI i u ODLIČNOM su stanju kao što se vidi poslednjih slika. Urađen je VELIKI servis na proleće (servis karburatora, stavljene nove svećice, zamenjeno ulje, filter za ulje, stavljene nove prednje i zadnje pločice), a prošle godine mu je stavljen nov akumulator. Vizir je stavljen nov, kupljen kod Ivana u Beogradu. Takođe mu je stavljen BSM Future auspuh koji daje motor UPEČATLJIV zvuk. Jako, jako lep i zahvalan motor. Motor je bez ulaganja, IZUZETNO očuvan, VREDI pogledati, OPRAVDAĆE svako Vaše očekivanje. Cena 1250e. Moguća je zamena za neki od enduro motora (Yamaha XT, TT, Honda Dominator, Kawasaki KLR, Suzuki DR...) uz moju doplatu. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na telefon 064/268 03 38 sa zadovoljstvom ću ih podeliti sa Vama.
  3. Bio sam skoro u Motobox-u i oni imaju neki disc lock sa alarmom ali ne mogu da se setim koji je proizvođač (nije mi tako "zvučno" ime kao Xena ili Abus koje stalno pominjete na forumu), pa ću uskoro da ih obiđem ponovo da proverim stvar, al znam da pišti kao nenormalan, zabolele su me uši posle 5 sekundi . U svakom slučaju, svako podeljeno iskustvo je dragoceno. @bkns Hvala na obaveštenju.
  4. Pozdrav svima, zanima me ima li gde da se kupi solidan disc lock sa alarmom u Novom Sadu ili da neko podeli svoje iskustvo što se tiče naručivanja iz drugih gradova, prodavnice i tome slično? Konkretno bih voleo da to bude Xena ili neki drugi malo poznatiji proizvođač po vašoj preporuci. Unapred hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja