Jump to content

Moto Zajednica

Vaskršnja akcija Sremčica i Kulina - 14. i 15. april 2012

Recommended Posts

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Opravdano odsutan...EEE kad imate poslove da ne radite za praznike i nedeljom,pa se ondak hvaliitee...ali srcem uz vas...kao i da smo bili...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa

.............

28. Student!

A sta ja nisam clan Vespasiana? Jao,jao kad vam dodjem...

Ja rekao doci ce par drugara sa vespama a vas desetak.Svaka cast!

Nemoj da ne dodjete pa cak i ako pada neko ``tecno govno``!

Malo sam prepravio spisak... NAS iz Vespasiana dolazi desetak!

Hvala Vam momci!

Stvarno puno Vam hvala,vi i ne slutite koliko mi je drago...

pu pu pu ...daleko bilo! naravno da si nas :takoje: ...cak smo i premasili cifru od 10 kom :moto3:

Par slika i od nas:

http://vespasianbeograd.com/2012/04/15/dom-sremcica-uskranja-poseta/

Ekipi BjB hvala na drustvu i razumevanju za nase sporije 2 clanice!

pozdrav

• Podržavam 3

• Svakom po zasluzi, 12425 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Koje sporije članice? :) Jedna od njih je prešišala sve redare napred i vodila celu kolonu :moto3::care:

Image00139.jpg

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Svaka cast onima koji su danasnje prepodne odvojili za druzenje sa decom iz Sremcice. Kako sam ja stigla pre vas u Dom imala sam prilike da osetim deo njihovog uzbudjenja oko dolaska "bajkera". Stalno su dolazili do mene i zapitkivali da li cemo stvarno doci, zalili su se sto je lose vreme jer su onda sumnjali u nas dolazak. Meni je bilo interesantno kako su se organizovali da jedan stoji na cosku na samom putu i da objavi kad vidi kolonu. On je tako uzbudjeno trcao prema ostalima i vikao stigli su, stigli su, a onda su svi ostali poceli da skandiraju bajkeri, bajkeri... Krenule su mi suze na oci!

Narocito im je bila vazna utakmica sa nama i pitali su da li ce ih snimati televizija, jer mozda neko vidi koliko oni dobro igraju fudbal.

Posebno me je ganula prica devojcice, koja je samo htela da putem kamera pozdravi oca u nadi da ce da je vidi i da ce doci da je poseti , posto je vec godinama ne posecuje :'( Jako tesko.

Prelepo provedeno uskrsnje prepodne sa nasim drugarima, hvala svima sto su bili, pokazali ste da niste od secera :care: :care: :care:

PS Rade -Busman, pozdravili su te drugari i poslali su ti cestitku za Uskrs.Donecemo ti je prvom prilikom.

Au Nale sta mi radis! Kad sam ljosno`, prvo sam pomislio - e jbg, sad moram na bolovanje,

a odmah zatim - e 100 puta jbg, necu moci ni u Sremcicu. Neizmerno hvala za pozdrave! :care:

Cim uzmognem oticicu do Sremaje da obidjem drugare!

Bravo za sve Vas i dajte jos slika, znam da imate!

• Podržavam 2

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Hvala svima, bilo je fenomenalno... za fudbal je bila priča da bude "tesan" rezultat ali je ispalo da su se sticenici bas spremali za ovaj dogadjaj tako da je u jednom momentu bilo i 3:0 za njih sa tendencijom da nas bas otresu :D :D :D sacuvasmo obraz uz super zabavu na opstu radost (nama je bilo zabavno ali verujem da je publici bilo mnogo veselije i smesnije :D :D :D )

• Podržavam 1

• witch, 476 postova

Dok Bandolerosi ne izedu one silne torte i vaskrsnje djakonije koje su naspremali :Bokilic: , izgleda da nema slika :neznam: Bandolerosi,nemojte preterivati sa alkoholom da ne bude posle :cirka1: pa da Deni okaci "one" cenzurisane slike :oda2:

• Podržavam 2

• U prolazu, 6 postova

Drugari,

Veliko hvala na druzenju, bilo nam je zadovoljstvo sto smo bili deo veselog konvoja. Koliko je bilo pozitivne energije, ni kisa nije smela da pada !

Sve pohvale na organizaciji voznje.

Do sledece akcije,

Srdjan

DLJV - Vespasian

• Podržavam 5

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

drugari, nekoliko primedbi:

cika Rajko vise nam nece braniti...pa veca je "rupa" od onog Barteza....sutne loptu, ona zvekne coveka,vrati se i udje u gol.....pa majka mu stara...sledece godine ides na klupu, i postajes selektor........1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif

srecom po nas i Nevenu, sudije nije bilo, inace bi je iskljucio posle pet minuta, onim svojim bakandzama je izubijala protivnicke igrace...a tek startovima-ali 3 bambija za borbenost.....0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

Neozbiljni su bili neki, necemo ih imenovati sto su pusili za vreme utakmice, i svaku loptu sevali preko terena, ko da vodimo 5-0.....0stabre.gif0stabre.gif0stabre.gif

i najzad, publika nije dovoljno navijala...nisam video mexicki talas ni jednom....od sledeceg susreta, ima da vezbamo talase.....1care.gif1care.gif1care.gif

sve u svemo, bilo je sjajno!!!!!!!!!!!!!!!!1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 4

• Пријатељ, 365 postova
  • Motocikl: XT 1200 super tenere

Stvarno svaka cast za sve ucesnike,medjutim poseban osvrt na dcNika koji po meni bio centralna licnost medju sticenicima.Naime donosenjem solja sa likovima i fotografijama sa deda mraza izazvao je buru emocija kod dece,u trenutku sam ga ugledao sa dvoje dece na glavi koje traze svoju fotografiju.Pun pogodak.Stvarno sjajan covek.Mnogo emocija je pokrenuo,ali stvarno.

Ja sam vreme proveo tako sto sam obisao izmedju ostalog zgradu u kojoj je smesteno dete radnika koji radi u mojoj firmi.To su deca koja imaju do deset godina.Ljudi plako sam pola sata posle svega u obliznjoj sumi.

Glavni vaspitac me je proveo kroz sve njihove prostorije koje su vrlo uredjene i objasnila mi je o njihovom radu sa decom koji je zaista jako ozbiljan.Deca uce aktivno sest sati dnevno.Uce ih da samostalno jedu,oblace se da znaju da se sami okupaju i svim ostalim stvarima koje su vazne za njihov dalji zivot.

Moj veoma jak utisak su ostavila deca koja su mi prisla zeljna da ih prigrlim.Energiju koju sam tada osetio vam ne mogu opisati,nikako,bar ja to neznam da napisem.Veoma sam srecan sto sam uspeo da im u par trenutaka pruzim malo one roditeljske ljubavi koja im ocigledno nedostaje.Bilo je vrlo potresno za mene.

• Podržavam 7

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Ovaj dan je za pamcenje! A fudbal sa afrikancima onim Popsijem,onim Zextrimom i pogotovo onim Hitmanom kao desnim krilom u napadu je posebna prica. Da nam nije bilo Shumara u odbrani, Arakisa bi napunili ko pekinsku patku. Popsija pogodi lopta i udje u go, pa Mikulanac zabode sledeci, pa Loshmi uze i zabiberi iz penala, pa onda ga ja zavucem i izvojevasmo jedva nereseno :) , a pravi komentar za tu danasnju tekmu je dao mnogo godina ranije Mladen Delic. Svi znamo koji je to komentar :) I opet, divan jedan dan :moto3:

Ah da, moram reci da sam poneo sam tajno oruzje za fudbal, ali ipak me uvati paparaco...na slici

ronaldinjocega.jpg

:moto3::lol:

• Podržavam 6

Stvarno svaka cast za sve ucesnike,medjutim poseban osvrt na dcNika koji po meni bio centralna licnost medju sticenicima.Naime donosenjem solja sa likovima i fotografijama sa deda mraza izazvao je buru emocija kod dece,u trenutku sam ga ugledao sa dvoje dece na glavi koje traze svoju fotografiju.Pun pogodak.Stvarno sjajan covek.Mnogo emocija je pokrenuo,ali stvarno.

Ja sam vreme proveo tako sto sam obisao izmedju ostalog zgradu u kojoj je smesteno dete radnika koji radi u mojoj firmi.To su deca koja imaju do deset godina.Ljudi plako sam pola sata posle svega u obliznjoj sumi.

Glavni vaspitac me je proveo kroz sve njihove prostorije koje su vrlo uredjene i objasnila mi je o njihovom radu sa decom koji je zaista jako ozbiljan.Deca uce aktivno sest sati dnevno.Uce ih da samostalno jedu,oblace se da znaju da se sami okupaju i svim ostalim stvarima koje su vazne za njihov dalji zivot.

Moj veoma jak utisak su ostavila deca koja su mi prisla zeljna da ih prigrlim.Energiju koju sam tada osetio vam ne mogu opisati,nikako,bar ja to neznam da napisem.Veoma sam srecan sto sam uspeo da im u par trenutaka pruzim malo one roditeljske ljubavi koja im ocigledno nedostaje.Bilo je vrlo potresno za mene.

Svaka cast stvarno za potez kolege kojega si gore spomenuo !!! :care:

Stvarno bi bilo i vise nego lepo da svako izradi fotografije i odnese , recimo za sledecu Dedamrazijadu.

Sto se tice izliva tvojih emocija, one su sasvim u redu i moram ti reci da se svi tako osecamo i da smo se svi tako reagovali, pogotovo kada smo bili prvi put. Mnogima je ovo vec mozda 5., 6. put da tamo odlaze i vec prepoznajemo lica dece i oni nas.Kad vec nemaju roditeljsku ljubav tu smo mi i pogotovo njihovi vaspitaci da im koliko toliko olaksamo gorku sudbinu. Imas veliki plus i ti i kolega od mene ! :takoje::care:

• witch, 476 postova

E pa sledece godine se cuvajte sto se tice utakmice jer su nasi drugari dobili PUMA patike (obezbedio Kypck :zdravo: )i bas su se obradovali jer sad imaju adekvatnu opremu i dva DVD plejera (by Izvidjac :zdravo: ) , na kojima mogu da gledaju snimke sa danasnje utakmice,uvide vase greske i uoce vase slabosti :lol: tako da ste nadrljali!!!

• Podržavam 2

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Hmmm, moraćemo da poradimo na tim šoljama do sledeće akcije. dcNiko očekuj poziv ;)

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt

Drugari ne verujem da smo mogli humanije i ispunjenije da provedemo Vaskrsnji Dan.

Zato se i od samog dolaska ispred Arene osetila neka pozitivna atmosfera koja je kulminirala ulaskom u krug doma u Sremcici.

Grljenje, tucanje jajima, nasmejana deca ciji osmeh ne moze da se kupi parama . E fudbal je tek posebna prica :lol: moja mala zamerka je sto nije bilo vise bajkera,ali sve drugo je bilo lepo :takoje:

Hvala vam svima, nek Vas Bog cuva i Hristos Voskrese.

• Podržavam 2

• Bandolerosi, 635 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100

Dok Bandolerosi ne izedu one silne torte i vaskrsnje djakonije koje su naspremali :Bokilic: , izgleda da nema slika :neznam: Bandolerosi,nemojte preterivati sa alkoholom da ne bude posle :cirka1: pa da Deni okaci "one" cenzurisane slike :oda2:

hahaha..... :lol:

Evooo sa'ćeeeeee slike :lol::lol::lol:

A snimili smo i prilog u Nacionalnom Dnevniku na TV Pink-u :takoje: diže se na Vimeo

• Podržavam 1

E pa sledece godine se cuvajte sto se tice utakmice jer su nasi drugari dobili PUMA patike (obezbedio Kypck :zdravo: )i bas su se obradovali jer sad imaju adekvatnu opremu i dva DVD plejera (by Izvidjac :zdravo: ) , na kojima mogu da gledaju snimke sa danasnje utakmice,uvide vase greske i uoce vase slabosti :lol: tako da ste nadrljali!!!

Svaka cast momci , svaka cast !!!!!! :care:

hahaha..... :lol:Evooo sa'ćeeeeee slike :lol::lol::lol:

JEEEEEEEEEEEEEEEE :moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja