Mr. No 570 Napisano April 4, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi je sijalica u migavcima i ne mogu da nadjem rezervnu... Rec je o ovoj sijalici: Ova sijalica ima 21W i to je problem... nalazim sijalice istog oblika ali samo 6W. Da li neko zna gde bih mogao da nadjem ovakve sijalice? PS. ne moze da bude duza sijalica (ima takvih) posto je migavac bas mali. http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/152/proizvod_id/49/_/Migavci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 4, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao ovakvu sijalicu ovde u N. Sadu na najlonu, mislim da je bila malo duza, a bradavice su joj bile na 90 stepeni ( uobicajeno je da su na 180 ). Bas je trebalo drugaru za TDM. Mogu pogledati u nedelju, samo proveri za ugao bradavica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano April 4, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao ovakvu sijalicu ovde u N. Sadu na najlonu, mislim da je bila malo duza, a bradavice su joj bile na 90 stepeni ( uobicajeno je da su na 180 ). Bas je trebalo drugaru za TDM. Mogu pogledati u nedelju, samo proveri za ugao bradavica . 180 ali ne moze duza da stane u migavac... i ova jedva udje. Moram da nadjem istu ili cu da lepo kupim nove migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 4, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Aj premeri sijalicu, pa mi pusti mere na pp, pa da potrazim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano April 7, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam 2 sijalice od 20W na Bubanj potoku danas i kupio ih. Cena prava sitnica - 300 din komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...