runner 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ovako je pocelo pored moje dobre volje i zelje da se nesto uradi naj zasluzniji za novi izled motora je i biti ce farbach a sigurno i po neki strugar, glodac... FAZA 1. zamena maske stara dole izlivena nova maska od z1000 sociva iz louisa, trebalo bi da sijaju kako treba modifikacija maske za postojeca sociva FAZA 2. spojleri oko hladnja takodje donator z1000 FAZA 3. bug spojler, korito ralica ili kako ko vec zove videcemo kad zavrsimo FAZU 2 sta najbolje stima FAZA 3. zamena repa koja vuce i zamenu postojeceg auspuha ili ???? proban rep R1 2007 , verovatno ce i ostati ako ne iskoci neka druga ideja FAZA 4. razne sitnice, kojih ce sigurno biti dosta sediste-ta, ubacivanje dioda umesto zadnjeg svetla, zmigavci... FAZA 5. poliranje felni i farbanje RASPOLOZENI SMO DA RAZMOTRIMO NOVE IDEJE I PREDLOGEI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan TOOO! kod nas dvojice nema brige oko konzerviranja motora za zimu! ;D inače pravi napredak u odnosu na onu masku od zx6, ona jeste lepa ali je za sf preglomazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 16, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva konzervacija ima da se voza od farbach-a do garaze i obrnuto samo da ne padne sneg, nisam montirao zimske gume a nemam lance :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 18, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i bice nesto od tog motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan majstori jel ste za kafu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i bice nesto od tog motora... ma sta nesto bice svasta kad se mi naostrimo majstori jel ste za kafu? moze moze a mozda je bolje neko pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Runner-u kako ti izgleda ovo? Inace je motor od mog prijatelja i dao mu je naziv SHTAJERSKA KOBILA!!(obrati paznju na prednji blatobran) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan interesantno mu je zatvorio ''kolevku" ovde nije rec o istim motorima ona crna je fzr exup sa diamon deltaboxom, a ova crno-narandzasta je stariji tip jel su u pitanju iste ralice? ova mi deluje nesto mnogo kraca baci jos koju sliku ovog ako imas a jel na crnom rep od r1 98 ili sl.??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi pre rekao da je mozda od K3, K4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan spojleri hladnjaka definitivno idu od z1000 posto odlicno stoje, a i lepo izgledaju, ovih dana ce biti gotovi sto se tice repa trebalo bi da ima 2 sedista (drugo jako formalno cisto da ga ima, sa poklopcem naravno), visok uspicen, trenutno mi je nekako nainteresantije resenje k5 (ali nista dok se ne proba).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan interesantno mu je zatvorio ''kolevku" ovde nije rec o istim motorima ona crna je fzr exup sa diamon deltaboxom, a ova crno-narandzasta je stariji tip jel su u pitanju iste ralice? ova mi deluje nesto mnogo kraca baci jos koju sliku ovog ako imas a jel na crnom rep od r1 98 ili sl.??? Nisu iste ralice.Na crnom je rep od gsx ,mislim k4. Ja bi probao neki tanji rep ,ovaj suzukijev mi izgleda preveliki. Za par dana i ja pocinjem rad na jednom exup-u i planiram da stvim rep od R1 2005 ,a posto nema izduv ispod pokusacu da prepravim poklopac od R1 2003 . Kada postavim rep poslacu slike pa vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lakse ti je da upasujes rep od R1 2003. Mislim da je i lepsi od R1 2005, ima vise kockastih ivica sto stoji tom motoru. Znam da kod FZR-a 600 bukvalno skines oplate sa strane i navuces rep. Ne znam kako je kod 1000 ali ne bi trebalo da je nesto mnogo komplikovanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pa lakse ti je da upasujes rep od R1 2003. Mislim da je i lepsi od R1 2005, ima vise kockastih ivica sto stoji tom motoru. Znam da kod FZR-a 600 bukvalno skines oplate sa strane i navuces rep. Ne znam kako je kod 1000 ali ne bi trebalo da je nesto mnogo komplikovanije. Imam kalupe za oba repa pa cu probati. Tacno da kockaste linije starog repa bolje idu uz stari rezervoar ali novi rep je naprijed dosta uzi i pride tacno do rama( u pitanju je stari model fzr-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan rep od r1 2003 je lep ali je previse izprostituisan, samo sto ga na apence ne savljaju tako da se nece naci na mom motoru 100% @ GS reci mi jel ona crna ralica po duzini zatvara exup sta je na blatobranu SHTAJERSKOJ KOBILI, ne vidim bas najjasnije, imas li jos koju sliku, kakva je maska, koje ste farove stavljali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan rep od r1 2003 je lep ali je previse izprostituisan, samo sto ga na apence ne savljaju Pa ja na bi bio bas tako siguran. Koliko si prerada video uzivo sa takvim repom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan @ GS reci mi jel ona crna ralica po duzini zatvara exup sta je na blatobranu SHTAJERSKOJ KOBILI, ne vidim bas najjasnije, imas li jos koju sliku, kakva je maska, koje ste farove stavljali Ralica ne zatvara motor po duzini,smeta sa lijeve strane bocna nozica pa je jos kraca nego sto se vidi na slici. Maska ,rep i sve ostalo na narandzastom fzr-u je radio moj prijatelj po svojoj ideji.Inace farovi su napravljeni od dugih svijetala golfa 4 i dobro obavljaju svoj posao.Ako te nesto interesuje u vezi tog motora mogu te povezati sa vlasnikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan rep od r1 2003 je lep ali je previse izprostituisan, samo sto ga na apence ne savljaju Pa ja na bi bio bas tako siguran. Koliko si prerada video uzivo sa takvim repom? Prodao sam dosta takvih repova i namestali su na sve i svasta. A cena ovog repa je 70e zajedno sa undertailom. svaka druga prerada fzr-a se svodi na rep od r1 2003 ili dukca ali nije ni bitno rep od r1 2003 je lep ali suvise upecatljiv, ja radim SF preradu kako sam je ja zamislio i kako uspem da je realizujem a to znaci da mi nije poenta da neko u mom motoru prepozna r1, k5... tamo neko godiste.... vec da bude prvenstveno onakakv kakav se meni svidja i naravno vrloooo unikatan, jedinstven - streetfighter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stojim iza toga da sam prodao dosta takvih repova i da su stavljali na sve i svasta, daleko bilo da bezim od toga ali samo sam pitao koliko si uzivo video prerada sa tim repom, nista vise?! Nije bas Srbija tako mala kao sto ljudi misle... Na kraju krajeva najbitnije je da u tvojim ocima izgleda kako si ti zamislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Novembar 2, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Odradjeni nosaci farova, montirana maska motor i isprobana funkcionalnost svega Testirano veceras u gradskoj voznji, prvi utisci jako povoljni i kratko i dugo svetlo su skroz OK, lepo obasjavaju put a ne zaslepljuju vozace iz suprotnog pravca... Investicija skroz opravdana, vrede svaki dinar koji su placeni, tako da se ne isplati experimentisati sa home-made proizvodima otprilike bi trebao da izgleda ovako, maska odradjena, rep treba, ide jos ralica a spojleri ne hladnjaku malo drugaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 2, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan jbt runner-u pa ovo je tvoja masina, pa covece stajao sam sat vremena pored nje na skupu u Irigu i cudio se neverovatnom prizoru zadnjeg kraja istog, tj. nisam mogao poverovati da je rep od rs250 sa sve originalnim zadnjim sedistem ;D . Ne mogu ni da zamisalim gde si ga iskopao. Sve pohvale za novi projekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Novembar 2, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan jbt runner-u pa ovo je tvoja masina, pa covece stajao sam sat vremena pored nje na skupu u Irigu i cudio se neverovatnom prizoru zadnjeg kraja istog, tj. nisam mogao poverovati da je rep od rs250 sa sve originalnim zadnjim sedistem ;D . Ne mogu ni da zamisalim gde si ga iskopao. Sve pohvale za novi projekat. Sta je bilo toliko neverovatno??? Neznam da li je rep od rs250 meni se cinilo da je od neke vece aprilije, al je sediste definitivno aprilijino Iskopan je u austriji, vec preradjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Novembar 3, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda u crnoj boji (vec dobija drugi izgled - bar meni izgleda drugacije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan extra! ja sam krenuo od pozadi, prvo rep pa sve ostalo. pametni ljudi kad rade nešto krenu od početka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Novembar 3, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan extra! ja sam krenuo od pozadi, prvo rep pa sve ostalo. pametni ljudi kad rade nešto krenu od početka. ;D a neko krene i tatrane, bitno je da se prelomi krene i ne odustaje pa napasovati rep je najkomplikovaniji deo posla (mislim na nosac repa) pogotovo sa dvodelnim sedistem, utrefiti uglove, da trpi predvidjeno opterecenje i na kraju da to sve lepo izgleda (nosaci budu sakriveni u repu)... kad bi radio jednodelno relativno lako bi odradio nosac posto deo gde ide vozacko sediste lezi na dimanod delu rama (tako da mi tu i ne treba nikakav nosac) a sam rep nema nikakvo opterecenje sem da nosi sam sebe, podrep, stopaljku i malo struje (znaci dve cevke bez mnogo pasovanja i uklapanja bi resile problem), ali sam ja odabrao komplikovanije resenje... kako ti napredujes, jel stigla roba??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto jednostavno ne skines tvoju konstrukciju i napravis kompletnu novu po repu koji ces da stavljas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...