Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem BMW R 1100GS ili 1150GS

Recommended Posts

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Gledam i tražim i biram i već mi se vrti u glavi od tog gledanja, traženja i biranja pa reših da obrnem stvari... :neznam:

Došlo je vreme da se vratim u sedlo...

post-1003-0-90109100-1333109374_thumb.jpg

Interesuje me BMW R 1100GS ili 1150GS do 4000 EUR. :moto3:

- 1997. ili mlađi (metalni rezervoar), što mlađi to bolje

- što manje pređenih kilometara to bolje

- sa ABS-om (nije neophodno, ali je prednost!)

- ispravan

- ocarinjen

- od vlasnika isključivo (ne interesuje me gimnastika sa papirima)

- po mogućnosti registrovan (nebitno kada ističe registracija, ali je prednost ako ističe kasnije)

Posedovanje dodatne opreme je prednost: :takoje:

- povišen vizir (ako ima i originalni to je dodatna prednost)

- roll bar

- originalne bočne kofere

- zadnji kofer

- ...

Ako neko nešto uvozi, ne nudim i ne dajem pare unapred!

Ne nudim ništa u zamenu osim para :zvizduk: Eventualno moto opremu ako to prodavcu odgovara.

Obzirom da ne gori, kontakt ide preko PP ili maila. Unapred hvala svima koji odvoje vreme da ponude motor iz naslova ili prenesu informaciju onome ko poseduje takav motor. :zdravo:

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Oš ti da se xebeš a da ti ne udje ?

Jel ima i tu prednosti ?

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

:P:P:P:P

:P

Učim od pametnijih :nanana:

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Markone, moj savet - Nemacka i uvezi ga sam. Mnogo bolje stanje, servis i kilometraze koje trazis. Izaci ce te odpriliko toliko koliko planiras, par stotina e gore-dole.

Ako cujem za nekog dobrog ovde, javljam!

• Ne silazi, 6523 postova
  • Motocikl: đački pešački

1100 će teško ko da ti proda ovde. Ima ovaj na berzi, stoji još od rane jeseni od prošle godine il najsigurnije Mobile pa u Nemačku ko što je Lalajko uradio. Ja sam nedavno uvezo auto po Draganovom receptu, to je totlno druga priča u odnosu na ono što se nudi ovde, jes da me izašlo skuplje al vredi mnogo više nego ta razlika.

http://www.moto-berz...gs-oglas-29189/

PS

Bivši Kepin je bio u nekom razmišljanju proletos.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Markone, moj savet - Nemacka i uvezi ga sam. Mnogo bolje stanje, servis i kilometraze koje trazis. Izaci ce te odpriliko toliko koliko planiras, par stotina e gore-dole.

:takoje:

:takoje:

Neko bi rekao da bar ja ne bih trebao da imam problema sa uvozom. Ali... VREME! Prokleto vreme mi nedostaje da to uradim kako treba. Znate i sami da u tom slučaju treba odvojiti poprilično vremena za pronalaženje motora na lokaciji do koje je lako (i jeftino) doći pa onda i vreme za organizaciju puta do tamo i nazad... Špedicija, carina, špedicija, registracija...

Ja bih radije da ga nađem ovde za neke pristojne novce, ali ako za nedelju - dve ne nađem, ne gine mi Nemačka ili slična destinacija.

U svakom slučaju hvala svima na savetima! :takoje: Ako neko ima nešto novo neka se ne stidi da javi!

1100 će teško ko da ti proda ovde. Ima ovaj na berzi, stoji još od rane jeseni od prošle godine il najsigurnije Mobile pa u Nemačku ko što je Lalajko uradio. Ja sam nedavno uvezo auto po Draganovom receptu, to je totlno druga priča u odnosu na ono što se nudi ovde, jes da me izašlo skuplje al vredi mnogo više nego ta razlika.

PS

Đunto jel taj u Pontisu bivši Kepin ili neki drugi?

Kepo, gde je završio tvoj GS na kraju?

PS

U Pontisu stoji od jesenas onaj na linku Moto Berze, uvežen, a vidiš i da imaju još jedan na sajtu.

Kad sam ja kupovao razmišljao se sadašnji vlasnik Kepinog motora oko prodaje al sam je naleteo na dobar primerak i nisam se više interesovao. Obrati se Kepi da te spoji, mislim da je motor u Milanovcu ili naokolo i koliko sam ja bio upoznat, sve je kako treba.

PS

U Pontisu stoji od jesenas onaj na linku Moto Berze, uvežen, a vidiš i da imaju još jedan na sajtu.

Kad sam ja kupovao razmišljao se sadašnji vlasnik Kepinog motora oko prodaje al sam je naleteo na dobar primerak i nisam se više interesovao. Obrati se Kepi da te spoji, mislim da je motor u Milanovcu ili naokolo i koliko sam ja bio upoznat, sve je kako treba.

Čuo sam se Pontisom. Znam čoveka od ranije... Prvi mi je skup, onaj drugi još nije stigao.

Markone, po meni je mnogo lagodnije kupiti motor ovde ako ima da se bira. Ja sam uvezo sebi auto pre 2 meseca, išao po njega ali tek pošto mi je brat pronašao i pogledao auto i opet imam ovde ulaganja, ne preterana, koja ni ja nisam mogao da uočim na licu mesta. Istina, sve je verodostpjno po pitanju stanja za razliku od doaće ponude. Troškovi su mi bili višlji nego što sam dao državi a imo sam spavanje... Ako nemaš jatake i nisi već bezecovo motor, slaba fajda da ćeš na slepo naleteti na dobru kupovinu, pogotovu što je sezona na početku.

LM, ne znam Pontis al im motor stoji jako dugo, očigledno kupca nema pa probaj da trguješ. Moram da te podsetim da pored opšteg stanja, ono, prav, ne izguljen...BMW ima i svoje slabe tačke. Felne su izuzetno jake al kad se razdese niko živi ih ne sastavi, a polovne koštaju preko 500€ i to bez uvida u stanje. Problem su i prednji plivajući diskovi, par Bremba je oko 450€ plus što dolazi do habanja same glavčine i diskovi kloparaju. Može da se reši sve al je mukotrpno i košta. Ako ovaj motor ima sve kako treba, mislim da bi valjalo da se porazmisliš. PS, samo bočni koferi vrede polovni oko 500€.

Markone, po meni je mnogo lagodnije kupiti motor ovde ako ima da se bira. Ja sam uvezo sebi auto pre 2 meseca, išao po njega ali tek pošto mi je brat pronašao i pogledao auto i opet imam ovde ulaganja, ne preterana, koja ni ja nisam mogao da uočim na licu mesta. Istina, sve je verodostpjno po pitanju stanja za razliku od doaće ponude. Troškovi su mi bili višlji nego što sam dao državi a imo sam spavanje... Ako nemaš jatake i nisi već bezecovo motor, slaba fajda da ćeš na slepo naleteti na dobru kupovinu, pogotovu što je sezona na početku.

LM, ne znam Pontis al im motor stoji jako dugo, očigledno kupca nema pa probaj da trguješ. Moram da te podsetim da pored opšteg stanja, ono, prav, ne izguljen...BMW ima i svoje slabe tačke. Felne su izuzetno jake al kad se razdese niko živi ih ne sastavi, a polovne koštaju preko 500€ i to bez uvida u stanje. Problem su i prednji plivajući diskovi, par Bremba je oko 450€ plus što dolazi do habanja same glavčine i diskovi kloparaju. Može da se reši sve al je mukotrpno i košta. Ako ovaj motor ima sve kako treba, mislim da bi valjalo da se porazmisliš. PS, samo bočni koferi vrede polovni oko 500€.

Ti to sa tim falinkama oćeš da mi ga "ogadiš"? ;) Imo, vozo... oću opet! :D

Zvao sam čoveka kojem sam prodao moj, ali je u inostranstvu i ko zna kada će doći i da li ga još poseduje...

Kopam, tražim, gledam... u svakom slučaju, nešto će već da naleti uskoro. Ima šanse :takoje:

Hebe me vreme koje nemam da odvojim da se posvetim tome. Imam puno posla oko "nove" firme ;)

Da je za ogađivanje, ponudio bi ti moj, tačno te kapiram što oćeš ponovo na isti. Gledaj taj u Pontisu, čini mi se da bi moglo da ti bude prihvatljivo ako je besprekoran zaista.

Firaj firmu?

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja