Farmaceut_bg 107 Napisano April 2, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan @lukamon NRG je verovao ili ne moj bivši skut, prvenac. Prodao sam ga negde krajem Novembra ovom liku iz PO. Ja sam ga lično kupio u Pontaderi vozio po gradu, niti jedan deo mu nisam menjao, jednom sam se prevrnuo na pešačkom, plastike nisu popucale , uz sve to i GIVI kofer sa sve nosačem. Prodao sam ga jer sam položio za A. Inače, mog ćaleta i mene ( sve ukupno oko 180 kg nema uz koju uzbrdicu nije izvukao). Za tebe kao početnika u ovome, toplo preporučujem. Naravno nikako po ovoj ceni, pošto znam za koliko sam ga prodao!!!!! Nije farban, čak se i vidi na jednoj slici da su mu oguljene nalepnice sa desne strane. Provereno 100%, mogu ti poslati slike dok je jos bio kod mene, sa ovim nemaš zime, 85 je opušteno mogao da potera, naravno, kad se malo razvuče, na pravcu, po ravnom. A onda kad izustiraš jednog dana, da se učlaniš u MAXI Scooter Klub! Ako imaš još neko pitanje, pošalji na PP! Promenio April 2, 2012 član Farmaceut_bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 162 Napisano April 2, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih izbegao Yamahu Aerox, jer su maltene sve pune kineskih delova. Trziste kaska za originalnim delovima, a svi kineski skuteri su upravo njegova kopija. Nikada neces znati sta kupujes, niti ces kupiti potpunu Yamahu, bice to mesanac. Moj savet ti je Gilera Runner, za svotu novca koju imas, mozes naci perfektan u odlicnom stanju, cak i VXR 200 (prodaje Mare70a sa foruma). Objektivno mnogo je bolji od Aeroxa, veci, udobniji, pouzdaniji, dostupnost delova je veca, komotan za dvoje. Ja sam Runner-a vozio 6godina, nema mu mane. Kad sam posle njega seo na Aeroxa, kao da sam seo na igrackicu. I gledaj da kupis skuter sa sto manje izmena na njemu, tj tuninga. Jedino bi ti dobro dosao rezonantni auspuh. Obavezno povedi sa sobom nekoga ko se razume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...